donderdag 3 oktober 2013

NEW IN: H&M pair of jeans and a shawl.


Ik maak lijstjes. Altijd gedaan en zal ik ook altijd blijven doen. Ik wist maandag dan ook: zoek die leuke Mexx trui in de aanbieding, doe je boodschappen (denk aan die courgette en Unox worst!) en ga als de wiedeweerga de stad weer uit want je moet leren. Ja, dat dacht ik echt, want zo stond het op mijn to-do-list. En dat was het plan ook. Totdat de trui tegenviel en ik nog een verloren kortingskaartje van de H&M in mijn beurs zag liggen. Tsja en dan kun je niet anders dan die winkelketen binnenlopen, toch? Toch?



Niet heel veel later stond ik dan ook al met een berg kleding in de ene hand en een net aangereikte roos door een vreemde jongeman in de ander, in de paskamers. Het pronkstuk, de crème de la crème? De '
'kapotte'' broek. Ook al had ik helemaal geen broek nodig, houd ik helemaal niet van jeans en zeker niet van zo'n gekke afgeraffelde pijp: I was in love at first sight. Maar ja, dan heb je hem nog niet gepast. 'Dat zal wel tegenvallen.' Hell to the no. Ik denk dat ik nog nooit zo lekker in een broek heb gezeten. De pasvorm is echt perfect en juist door de 'opzetstukken' erop is 'ie ook nog eens lekker stoer en de eyecather van je outfit. Ik vind het dan wel juist weer leuk hem heel classy te stijlen met een beige kasjmir trui en statement ketting erop en een flink paar hakken, waardoor je benen meer dan twee meter lijken. Niet gek dan ook dat ik dat de dag erna deed. (Oh en als je het wilt weten, deze nieuwe favoriete broek kostte orgineel €29,95.)







Maar ik was nog niet klaar. Legde ik in de H&M de andere zes kledingstukken nog mooi opzij om geld te besparen, liep ik gelijk door naar andere kledingzaken om op zoek te gaan naar een sjaal. Geen gewone sjaal. Nee, een zwarte wikkelsjaal. Nu klinkt dit heel sarcastisch -en dat is het ook- maar je wilt niet weten hoeveel winkels ik af gegaan ben om een simpele sjaal als deze te scoren. Scoren deed ik uiteindelijk wel. Vlak voor sluitingstijd, bij de Six. Gevalletje van 'ik kwam, ik zag, ik kocht.' De sjaal is echt heerlijk warm, want daar had ik hem uiteraard voor nodig en staat tof bij mijn nieuwe jas. En omdat ik vandaag in zo'n goede bui ben, krijgen jullie een foto van mij en mijn nieuwe sjaal. En zien jullie mijn handdoek aan de deur. You are welcome. 



8 opmerkingen: