maandag 9 december 2013

NEW IN: SLEEK MAKE-UP


Wanneer de rode, glinsterende kerstballen weer in de boom gehangen mogen worden, langzaamaan de kerstkransjes weer gekocht mogen worden en kaarsjes weer de kamer verlichten, weet je het zeker: het is weer december, de feestmaand der feestmaanden. Ook al houd ik nog zoveel van de zon, er gaat niets boven de vele, gezellige familieavonden die december je geeft. En op avonden wil je natuurlijk wel op je mooist uit zien met een make-up waarmee het lijkt alsof je niets op hebt, terwijl je stiekem deze look weken lang van tevoren hebt uitgedacht. Met het vooruitzicht op de voorbereidingsuren vlak voor het kerstdiner waar ik opgesloten op mijn kamer in uiterste concentratie (en kerstliedjes op de achtergrond) mijn make-up op breng, kocht ik een aantal nieuwe make-upproducten. (En stiekem ook een beetje om te vieren dat ik al mijn tentamens van het eerste blok gehaald heb, yay!). En ik zou Carmen niet heten als ik dit mooie setje dat ik kocht bij MissLipgloss, niet met jullie in triljoen productfoto's zou delen.





Al zodra ik wist dat ik mezelf ging verwennen met wat cadeautjes, wist ik dat ik bij Sleek zou uitkomen. Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste palette van dit prachtmerk en sindsdien ben ik verkocht. Wat ik wilde? Een palette en een felle lipstick. Dat was het en daar bleef het bij. Totdat ik zag dat bij een bestelling boven de €25 de verzendkosten gratis waren. Tsja, opeens zagen die blush en eyeliner er wel heel aantrekkelijk uit. Het fijne aan de webshop van de bij iedere beautylover bekende Cynthia van MissLipgloss is dat het pakketje de volgende dag al aankomt en je het via Track & Trace kunt volgen. Zo weet je precies waar en wanneer je pakketje is en dat is voor iemand die altijd bang is dat haar pakket kwijt raakt bij de post, heel handig. Toen ik het pakketje opende, zag ik als eerste een persoonlijk briefje van Cynthia zelf, heel leuk! Dat geeft toch een extra touch aan het toch al zo'n mooi verzorgde pakketje.




De lippenstift. Dit was een typisch gevalletje van ik dacht, ik zocht en ik vond. Sinds ik in Nijmegen woon, draag ik veel meer lippenstift dan voorheen (maar dit kan misschien ook aan mijn leeftijd liggen) en zoek ik in elke drogeristerij naar een mooi kleurtje. Ik heb al genoeg rood, heb een te lichte huid voor een mooie donkerpaarse/rode kleur en vind fel roze me niet staan. En dan heb ik het nog niet eens over al mijn opmerkingen over nude lipsticks. Kortom: ik moet verliefd worden op een kleur en die kunnen testen voordat ik hem koop. Dat was bij deze True Colour Lipstick wel even anders. Ik had de site nog niet geopend of mijn oog viel al op dit koraalroze kleurtje. Fel, mat en in een klein formaat, zodat hij in elke tas past. Heartbreaker (nummer 779) it would be! Ik twijfelde nog even toen ik hem uit de verpakking haalde maar het is absoluut een match made in heaven en heb hem tot nu toe al elke dag gedragen.





Eye liner! Tsja, de enige reden dat ik deze eigenlijk kocht, is omdat al mijn Catrice liners op waren en mijn wing en ik geen dag zonder elkaar kunnen. De dip-it eyeliner is in de kleur zwart, eigenlijk omdat ik dat toch nog steeds de mooiste kleur voor een lijn op je ooglid vind, en bevat 4ml. Het is wel een kleiner potje dan ik had verwacht, dus ik ben eens benieuwd hoe lang ik ermee doe.





De zomer van 2013 staat voor mij bekend als de zomer van de blush. Vraag me niet hoe of waarom maar deze zomer herontdekte ik dit make-upproduct weer helemaal en toverde ik bijna elke dag weer een roze blos op mijn wangen. Dit verslapte een beetje tijdens de wintermaanden, terwijl je dan juist wel een blosje kunt gebruiken! Mijn baked blush vond ik echter weer iets te subtiel en mijn andere blush te gepigmenteerd. Dan zit er maar een ding op. Ik kocht dan ook dit fijne formaatje blush in de kleur Rose Gold. En mooi dat 'ie is! Op de foto's is het misschien wat minder te zien maar deze blush bevat gouden glittertjes en laat je huid er veel gezonder uit zien wanneer je een vlaagje aan brengt. Bereid je maar voor op tig complimentjes over die 'natuurlijke' glow op je gezicht en nog veel meer uitnodigingen om op date te gaan. Misschien overdrijf ik nu een beetje, maar die blush? It's a keeper.






Oogschaduws, ik houd ervan. Palettes? Nog meer. Geef mij een palette en ik ben een aantal uur zoet met het maken van ooglooks en het combineren van verschillende kleuren. Twee jaar geleden kocht ik dan ook voor het eerst een 'groter' palette omdat al de minipalettes van Catrice en Essence veel te weinig kleuren bevatten. Dit was het Au Natural palette dat werkelijk elke reis, stedentrip of overnachting is meegeweest. Zelfs als ik mijn make-uptas vergeten was behalve deze makker, kon ik nog mijn ogen, wangen (Nougat) en wenkbrauwen (Bark) kleur geven. Niet gek dan ook dat niet alleen net genoemde kleuren, maar ook anderen de pan geraakt hadden. Het was dus tijd voor een nieuwe liefde. En geloof me, ik twijfelde nog tussen alle andere mooie paletten die Sleek te bieden heeft, maar nee. Once in love, forever in love. Ditzelfde palette ging gewoon weer lekker mijn shoppingsmandje in.

Wat vind jij van mijn Sleek aankopen?

6 opmerkingen:

  1. Wauw, vooral de palette vind ik heel mooi! :) Leuke aankopen, ik wil ook graag een keer iets bij de Misslipgloss shop bestellen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is 'ie ook! Vooral de oogschaduw met wat meer glitter is behoorlijk gepigmenteerd, dus spat ook mooi van je oog af :D En moet je doen! Is echt een aanrader en je hebt je pakketje al de volgende dag in huis om ermee te experimenteren (:

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Dankjewel Anne <3 Ik ben weer helemaal klaar voor de feestdagen!

      Verwijderen