zondag 7 april 2013

Winactie H&M Conscious Collection.

Waarschijnlijk heeft bijna elke modeliefhebber donderdag de url van de Zweedse modeketen H&M ingetypt: want vier april 2013, dat was de datum waarop H&M haar Conscious collectie van 2013 voor het publiek openstelde, de datum waarop de duurzaam vervadigde collectie te koop was. Ik foetelde een beetje, want ik kocht al in Duitsland een mooi item én kreeg een dag vantevoren een pakket van het merk, waardoor ik al een indruk van deze collectie kreeg.


Het item dat op mijn verlanglijstje stond, was nog een mooi paar oorbellen. Toen ik dan ook afgelopen zaterdag door de straten van Aken wandelde in mijn bloemenlegging op zoek naar een galajurk, kon ik het dan ook niet laten om even een blik in de H&M naar binnen te werpen om te zien of er nog een paar oorbellen was dat in mijn oren zouden kunnen bungelen. Tot mijn verbazing zag ik daar de nieuwe collectie al hangen. Groen, geel en goud waren nog de enige kleuren die ik daar zag. En laat ik nu net van goud houden; toen ik dit apart paar zag, kon ik het dan ook niet laten hangen. Gouden bloemen die heel mijn oor versieren? I like!


Toen ik dan ook opeens het bericht kreeg, dat ik items uit de nieuwe collectie toegestuurd kreeg, was ik dan ook erg verbaasd. Ik had helemaal niet gedacht dat er een kans was dat ik een winnares van een Twitterwinactie, waaraan ik had meegedaan, was. Zo ontving ik drie april een mooi pakketje, dat ik natuurlijk meteen openscheurde.
Het eerste wat ik zag, was dit shirt. Het shirt is uit de Logg-collectie, is wit van kleur en heeft een opdruk van een neonoranje pijp en de tekst 'Ceci n'est pas une fraise'. Zodra ik het shirt aantrok -thank god it was my size!- voelde ik al dat de stof op een andere manier vervaardigd is: hij voelt ook dikker aan; perfect voor de zomerdagen.Het lijkt de laatste tijd wel of mijn oog alleen nog maar op clutches valt. Ik was dan ook erg verrast toen ik daar ook een exemplaar van zag liggen. Bloemen, clutches, goud, wat wil ik nog meer? Dit exemplaar is niet alleen leuk, maar ook heerlijk zomers om deze vreselijk koude winterdagen mee op te vrolijken.Verder kreeg ik nog een bidon, een blad en een giftcard. Natuurlijk bekeek ik ook de collectie nogmaals online en daar zag ik ook een aantal droomitems staan. Een lange, kanten jurk, die ik bijvoorbeeld mezelf zó dragen in combinatie met toffe sieraden. Maar juist de gele en groene shorts -here we go again!- en de simpele jurkjes zijn degenen, die hoogstwaarschijnlijk binnenkort in mijn online winkelmandje gaan verdwijnen, want hoe fijn zijn die wel niet als ik in Turkije zit na mijn eindexamens?

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

13 opmerkingen:

 1. Die oorbel <3_<3 HEBBEN!!! Leuke spulletjes ook! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is tof hè :D Wel zwaar, maar hé, dat heb ik er voor over :D

   Verwijderen
  2. Dat zou ik er ook voor over hebben!! Snel nog eens een keertje wat gaan doen :) heb me namelijk afgelopen keer in Luik echt dood gelachen en leuke spulletjes natuurlijk gekocht :D xx

   Verwijderen
  3. Doen we! Een keer wat drinken of nieuwe schoenen kopen :D

   Verwijderen
  4. Jaaaa, doen we! Nieuwe schoenen zijn altijd welkom :D

   Verwijderen
 2. Dat shirt is geïnspireerd op een schilderij van Magritte. http://brendandonnet.files.wordpress.com/2012/11/magritte-la-trahison-des-images.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik helemaal niet! Dan is de boodschap erachter nog toffer; duurzaamheid én kunst in één (:

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dankje! Ik moet zeggen dat ik het pakketje ook wel erg leuk vond om te ontvangen. Het komt niet elke dag voor dat je een winactie van H&M wint.

   Verwijderen
 4. Ooh, gefeliciteerd! Mooie oorbellen, ik vind het ook een mooie collectie (ook de boodschap erachter)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Het is ook eens fijn dat een bedrijf stil staat bij duurzaamheid en het milieu. We leven immers maar één keer op deze planeet en het zou fijn zijn als we ons over vijftig jaar niet hullen in CO2-uitstoten all day long (:

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Ze zijn mooi hè :D Ik moet zeggen dat ze wel makkelijker te dragen zijn, wanneer je ze in het tweede gaatje van je oren stopt -als je dat hebt. Zo blijven ze steviger zitten (:

   Verwijderen