zondag 21 april 2013

Winnares Katrien Season Bags.

 

Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken of te verrassen. Dat was ook een van de redenen waarom ik het zo leuk vond om ter ere van mijn half jaar bestaan van mijn blogkindje in samenwerking met het tassenmerk Season Bags een tas te mogen weggeven aan één van mijn lezeressen. Ik liet begin vorige maand Katrien weten dat zij de winnares was van een tas naar keuze en vroeg haar of ze het leuk vond om haar mening te geven over haar gewonnen tas. Gelukkig reageerde zij hier heel positief op en lezen jullie daarom vandaag een stukje van haar hand.

 
'Ik volg My own fashiontale al een tijdje, eigenlijk sinds ze een interview gaf voor Fashionisaparty. Met veel plezier bekijk ik haar posts en video's. Op zo'n ik-wil-even-ontspannen-moment bekeek ik ook de what's in my bag-video en aan het einde deed Carmen een oproepje om mee te doen aan de giveaway van Season Bags. Ik deed mee, want hé, je weet maar nooit! Op één maart zou de winnaar bekend gemaakt worden. Tot ik opeens een post op Facebook zag; de winnaar had zich nog niet gemeld. Mijn naam en reactie stond er, ik was de gelukkige! Ik was heel erg verrast en mailde snel mijn adres door. Dat was op een dinsdag en guess what? Exact één week later werd de tas al thuis bezorgt en dat terwijl ik in Belgie woon. Dat was vrij snel, al één punt gescoord voor Season Bags (en voor Carmen natuurlijk, om zo snel mijn adres door te geven).


Wat me onmiddellijk opviel was de compactheid en het lichte gewicht van het pakketje. Nieuwsgierig als ik ben, maakte ik het pakketje snel open en kon ik eindelijk mijn cadeautje aanschouwen. Ik had gekozen voor type 1, nr. 1. Om de eenvoudige reden dat de tas overal bij past door zijn kleur en stijl, deze is eenvoudig maar mooi. Verder heb ik veel tassen met een lang hengsel, een tas met een kort hengsel kon ik wel toevoegen aan mijn collectie.


Wat me eerst opviel was dat de tas iets kleiner is dan ik me had voorgesteld. Maar de tas is wel heel licht qua gewicht en makkelijk opplooibaar. je kan haar dus makkelijk meenemen op reis. Nog een voordeel is de harde bodem en de stevige hengesels uit donker (nep)leer, dat is zeker nodig als je bedenkt hoeveel ik in een tas durf te stoppen (geen onbekend fenomeen denk ik). Verder heeft de tas een ideaal kleurtje voor de zomer en met alles te combineren. Daarnaast is de tas gemaakt uit een soort suède materiaal in een lichte kleur. De tas heeft een magneetsluiting. Ik verkies normaal eerder tassen met een ritssluiting, voor de veiligheid, om niets kwijt te raken. Uiteindelijk is het ook niet zo erg, want door de magneetsluiting gaat de tas sneller open en het past nu eenmaal ook goed bij het model. Gelukkig bevat de tas binnenin een zakje met een rits, hierin kun je toch je iets deliciatere spullen in kwijt.

Kortom: de tas is dus van harte welkom in mijn (bescheiden) collectie, haha! Ik ga ze met plezier gebruiken deze zomer (als ze ooit nog komt). Ik zie me hiermee al lopen met sandaaltjes, mijn zebrashortje en giga zonnenbril richting het strand of om een terrasje te gaan doen (zoals wij dat hier in Belgie zeggen). Dankjewel Carmen en Season Bags!'

8 opmerkingen: