zaterdag 27 oktober 2012

Review: Essence nagelstickers.


Al een hele tijd terug alweer liet ik jullie in een 'new in' zien dat ik me ook aan een setje nagellakstickers van het merk Essence gewaagd had. Vorige week besloot ik deze eens te gebruiken om te kijken of ik er zo weg van ben, dat ik nooit meer zonder kan.

Toen ik deze stickers kocht, vond ik het concept meteen heel erg goed: het kant doet erg chic aan, er zijn zeven verschillende maten stickers en het is nog goedkoop ook. Kortom: als het zou werken, zou ik meteen een hele stapel inslaan.


Afgelopen week bracht ik tijdens een avondje tv-kijken ze aan op mijn van tevoren gelakte mintgroene nagels. Doordat ik al gehoord had, dat deze stickers niet goed zouden blijven zitten, besloot ik eerst een nagellijm aan te brengen en daaroverheen de sticker te plakken. Tijdens het drogen van de lijm, bewoog de sticker heen en weer, waardoor ik veel kracht moest zetten om deze op zijn plek te houden.


Het viel me op dat veel stickers erg breed en hoog waren, waardoor ik ze bij moest knippen om op mijn nagels te passen. Al dit lukte ook niet helemaal zoals gepland: er bleef telkens een te breed randje over. Uiteindelijk zaten alle tien de nagelstickers op mijn hand en was het tijd om mijn kamer op te ruimen: de ultieme test hoe lang deze stickers bleven zitten.


En zitten bleven ze niet. Al gauw lieten er drie op mijn linkerhand los en een paar uurtjes later begonnen ze allemaal beetje bij beetje meer los te laten. Na een nacht ermee slapen ergerde ik me al zo aan de loshangende, niet goed vastblijvende stickers, dat ik ze 's morgens allemaal maar meteen weer eraf heb gehaald.

Ik zou dit product dus niet nog eens kopen: als het zelfs niet met lijm blijft zitten, dan vraag ik me af hoe snel ze loslaten wanneer ik ze 'droog' aanbreng.

Wat vind jij van nagelstickers?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook geprobeerd en ze zijn echt vré-se-lijk. Ik heb het ook eens met nagellak eronder gedaan maar dat werkte niet, dus ik probeerde het eens zonder nagellak maar ik kreeg hetzelfde resultaat. Na een nachtje slapen lagen ze overal in m'n bed en hingen ze in m'n haar. Binnenkort ga ik maar eens kijken of mijn Primark nagelstickers wel werken (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had hier echt meer van verwacht. Na een paar uur al vloeken op een paar stickers is normaal gesproken namelijk niets voor mij.
   Ik ga binnenkort weer naar de Primark; laat me weten hoe die qua kwaliteit zijn! <3

   Verwijderen
 2. dit artikel is echt handig! Vanmiddag stond ik op het punt om deze stickers maar eens te gaan proberen, uiteindelijk heb ik het niet gedaan aangezien ik mijn nagels niet mooi, lang genoeg vond voor de stickers. En gelukkig maar! Zo te horen zijn het geen goede nagelstickers.

  Weet je een winkel die wel goede nagelstickers verkoopt? Wil ze namelijk wel graag een keer proberen:)

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat je het een handig artikel vindt; want dit product is inderdaad een flop.

   Nou, als je voor goede nagelstickers wilt gaan, zou ik zeker eens die van de Sephora kopen. Wanneer je die goed aanbrengt, blijven ze een dag of vijf echt goed zitten. En over de nagelstickers die Sylvie van der Vaart laatst heeft uitgebracht, hoor ik ook steeds meer goede recensies, dus die zou ik ook wel eens willen proberen. Succes!

   Verwijderen
 3. Wel een mooi patroontje, ik heb ze ook nog liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het inderdaad echt zonde; ik was dol op dat kanten patroon. Ik ben benieuwd of ze bij jou ook zo'n horror-effect geven als je bij mij gezien hebt.

   Verwijderen