dinsdag 2 oktober 2012

3x een roze broek.


Geef mij felgekleurde kledingstukken en ik schreeuw van de daken van blijdschap. Ik ben namelijk dol op kleur, vandaar dat de colourblockingtrend deze zomer ook echt op mijn lijf geschreven was. Toch kocht ik mijn felroze chino niet dit jaar, maar vorig jaar en in deze post zal ik driemaal laten zien hoe ik hem combineer.

Jas: H&M
Blouse: H&M
Top: H&M
Broek: Zara
Riem: Zara
Zonnebril: Sacha
Ring: Miss Etam
Armbanden: C&A
Sokken: Hema
Schoenen: Schoenenreus

Ik zag deze broek in april 2011 opgevouwen bij de Zara liggen en was er gelijk weg van. De kleur, het riempje dat erbij zat en de 7/8e lengte vond ik enorm tof. En ik had nog geen chino in mijn kast hangen; je begrijpt, ik móest hem wel meenemen. Mijn felroze broek droeg ik het eerst, toen ik vier dagen in Parijs was, samen met mijn ouders en zusje. En het leuke is, elke keer dat ik deze chino aantrek, denk ik weer even terug aan de mooie meidagen in de hoofdstad van de liefde.

T-shirt: Zara
Top: H&M
Broek: Zara
Riem: Zara
Nagellak: Essence
Hakken: Invito

Dit t-shirt zagen jullie al eerder voorbij komen in deze post en nadat ik het een aantal keer gebruikt had tijdens gymlessen, vond ik dat ik het toch veel te mooi vond om alleen maar in te bootcampen, dus zocht ik naar een contrast tussen donker en licht, waardoor ik weer uitkwam op de roze chino. Het edgy truitje in combinatie met het roze en de paarse stof en het zwarte leer op mijn hakken, vind ik een fijne combinatie.


Trui: Zara
Broek: Zara
Nagellak: NYC
Tas: Invito
Hakken: Invito

Deze week trok ik de broek nogmaals mijn kast uit en zocht naar een nieuwe combinatie. Mijn oog viel weer op mijn hakken, maar ik wilde dit keer een zachtere bovenkant creëren. Dit deed ik door mijn witte trui uit de kast te trekken. Samen met nog wat zwarte details, zoals het holografisch lakje, tas en eyeliner was ik klaar om weer een dag op school rond te brengen.

4 opmerkingen:

 1. Outfit 2 is echt heel leuk!
  Hebben ze die top nog?

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! <3

   Ik kocht die top eind augustus in de sale. Ik hoop dat je hem nog ergens op de kop kunt drukken!

   Verwijderen