donderdag 29 november 2012

H&M: & Other Stories.


Twee maanden geleden vertelde ik in dit bericht dat het Zweedse modeketen H&M naast haar betaalbare mode, het luxe Cos en het hippe Weekday en Monki met een nieuw modelabel kwam:& Other Stories, een lijn voor vrouwen die met hun kledingstijl hun persoonlijkheid willen laten zien. En sinds gisteren weten we dan eindelijk een beetje wat ons te wachten staat.In de lente van 2013 zal de lijn in de schappen te vinden zijn, maar door een kijkje te nemen op de facebookpagina van & Other Stories, wordt er al een beeld gegeven. Zo staan er foto's met een nostalgisch tintje online van blote voeten, een veel te leuk filmpje en werd er gisteren ook een foto online gegooid van Janeil, die een bezoekje bracht aan het atelier.

Het bijzondere echter is dat er ook een foto online werd gezet, die nu al veel besproken is:
& Other Stories heeft namelijk haar eerste schoenontwerp laten zien. Deze schoenen worden ook wel de 'hazentandenschoenen' genoemd, vanwege de aparte belijning en vorm.

Als dit al het begin is, dan kan ik nu al niet meer wachten op meer van dit soort, want oh wat hou ik van ontwerpen als deze.
Wat vind jij ervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten