maandag 6 mei 2013

Stilte op My own Fashiontale en promotiefilmpje.

 
Nee, nee, nee. Ik ben niet op reis, ik ben niet mijn vingers om te typen of mijn fotocamera om te filmen of fotograferen verloren en mijn enthousiasme voor het schrijven ben ik ook niet kwijt. Nee, de enige reden dat je het nu al bijna twee weken zonder ook maar één enkele blogpost of update van mij moet doen, is omdat voor mij volgende week mijn eindexamens beginnen. Tot en met negenentwintig mei wordt het dus nog even hard blokken voor mijn zeven examenvakken, zodat ik hopelijk over dikke anderhalve maand -het liefst zonder herkansing daarvoor nodig- dat felbegeerde papiertje na zes jaar lang een gymnasium opleiding gevolgd te hebben, in mijn handen mag vast houden. Volgende week maandag begin ik en man, man, man, wat ben ik al zenuwachtig! Dus je begrijpt, tot en met de 29e zal het dan ook muisstil zijn op My own fashiontale -waar ik misschien zelfs al een nieuwe naam voor in gedachte heb(!)- maar vanaf 30 mei mag je weer outfitposts, schrijfsels en zelfs een winactie verwachten, zoals je van me gewend bent en misschien nog wel meer. Voor nu: heel veel succes mede-examenkandidaten en tot snel! ♥
 
P.S. Om jullie toch nog van iets nieuws te voorzien, heb ik nog een ongezien filmpje voor jullie; namelijk het 'promotiefilmpje' voor mijn Youtubekanaal. Enjoy!

6 opmerkingen:

 1. Veel succes, ik moet er helaas ook aan geloven! :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Eliza <3 Lief dat je hier een berichtje achter laat. Tot nu toe is alles redelijk gegaan, alleen Frans dus morgen nog. Duim duim. Hoe gingen die van jou?

   Verwijderen
 2. hee,
  ik heb net je blog gevonden en wat is die super leuk!
  Zelf ben ik ook net begonnen met bloggen en zou het heel leuk vinden als je me wil volgen op bloglovin! ik volg jou al
  Groetjes Tsige

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je Tsige <3 Erg leuk om te horen. Ik zal snel eens een kijkje nemen op je blog :D

   Verwijderen