maandag 23 september 2013

NEW IN: Soho jacket.


Ik ben een koukleum. There I said it. Natuurlijk verheug ik me op de herfst en de winter en alle kaarsjes, knuffels, kussens, kerstkransjes en andere woorden die gezelligheid uitdrukken zonder de beginletter 'k', maar ik houd niet van kou. Nee, no way. Als ik het geld had, om de koudste helft van het jaar te emigreren naar een warmer land, dan deed ik het. Maar ja, dat geld heb ik niet. Waar ik wel geld voor heb, is voor een jas aan te schaffen die mij dan maar moet warm houden. En dat deed ik dus. Omdat het moet. Brrr.
Ik werk nu sinds een maand en het fijne van werken in een winkel is, -behalve het mooie bedrag dat het einde van de maand op je rekening gestort wordt, waar je dan nog meer de neiging van hebt om dit weer uit te geven aan wishlistitems en, oh wacht, ik dwaal af - dat je als eerste de nieuwe collectie kan zien. Zo zag ik dit jasje hangen en was meteen verliefd. Toch liet ik het hangen, aangezien ik wel wilde weten of ik er een week later nog zo over dacht. En dat deed ik. Ik droomde er zelfs over. Dat laatste zei voor mij genoeg en ik besloot dit 'schapenjasje', zoals ik hem zo liefkozend genoemd heb, mee te nemen.Mijn 'schapenjasje' is van het merk Soho, een kort model en bestaat uit (nep)leer, dat terug te vinden is in de mouwen en in de afwerking aan de onderkant van de jas. Dit vind ik eigenlijk alleen gaaf, aangezien ik nog steeds een hele, erge zwak heb voor leer en het liefst een hele kledingkast boordevol items van die stof zou willen hebben. Maar de eyecather bij deze jas is natuurlijk niet het nepleer, maar de lichtbeige 'schapenvacht' aan voor- en achterkant van de jas. Ik ben er nog steeds niet uit, wat voor soort stof het is (zelfs het etiket aan de binnenkant laat zijn wensen hieraan over) maar ik kan jullie wel vertellen dat deze enorm zacht is en goed verdeeld -wat ook natuurlijk belangrijk is bij het wassen. Verder heeft deze jas ook zakken -hooray!- en ritsen aan de mouwen. En de warmte van dit jasje? Oh believe me, zodra je de jas hebt aangetrokken, lijkt het wel alsof je in een kleine, fijne sauna bent beland. Perfect voor een koukleum zoals ik.Deze jas is voor €49,95 te koop bij de V&D,
Wat vind jij van deze jas?

4 opmerkingen:

 1. Wat een stoer jasje Carmen! ;D En je werkt nu bij de V&D? Leuk joh, daar kan ik uren rondwandelen zonder me ook maar een seconde te vervelen! En die snoepafdeling, aaaah...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Vind het zelf ook echt heel leuk, fijn door alle nieuwe spulletjes neuzen haha! :D En die snoepafdeling wordt me nog eens fataal (:

   Verwijderen
 2. Ik vind het echt een jasje voor jou! Ik ben zelf niet zo van lichte jassen, maar ik weet zeker dat jij dit heel leuk gaat combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ken je me nu al heel goed Joy! :D Ik zal eens proberen een van mijn huisgenoten proberen te strikken voor een outfitpostfoto's-maken-date!

   Verwijderen