maandag 9 september 2013

Room tour.


Op een dag komt dat moment, waar je al weken, al is het niet maanden naar uitkijkt. Dat moment dat je je gekochte spullen die je had gemixt en gematcht totdat alles voor jouw eigen gevoel klopte, op een hoopje had gelegd totdat de dag kwam dat je ze allemaal bij elkaar in verhuisdozen mocht stoppen. Je raadt het vast al: vrijdag verhuisde ik al mijn dierbare, geverfde maar ook veel nieuwe spulletjes naar mijn eigen plekje in Nijmegen. En vandaag leid ik jullie rond in mijn paradijsje: Welcome to my room!

Mijn kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een klein halletje waar een wasbak, een spiegel en een inbouwkast in te vinden zijn. Aangezien dit niet zo interessant is, heb ik alleen een poging gedaan om mijn kastinhoud erop te krijgen -wat zoals je ziet niet echt lukte en neem jullie mee naar mijn 'echte kamer'. 
Zodra je de tweede deur opent, zie je links een kapstokje met HOME dat ik bij de Xenos haalde en waar mijn jassen ophangen. Daaronder staat mijn lieve, versleten gitaar en daarnaast een vijf laden kastje (met radio erop) dat ik paars en lichtroze verfde en versierde met gekleurde deurknopjes. In de lades liggen van allerlei spullen: van make-up tot schriften en voorraden tot sieraden. Voor deze kast staat mijn nieuwe, huge school bag.Op naar het bureau! Dit verfde ik deze zomervakantie ook paars en lichtroze en plantte erop een pot snoep, een kistje met de sleutels, een bloempot die ik nog moet vullen maar waar nu kauwgomballen inzitten, tissues, een bloemetje en twee Ikea pennenbakjes waar nu spullen inzitten die nog geen plekje hebben gekregen en natuurlijk een bureaulamp. Die laatste is ook lichtroze, matcht met het bureau en is van de Ikea. Onder mijn bureau staat een roze Ikea prullenbak, mijn net geïnstalleerde printer en mijn bureaustoel die ik kreeg van tante Agnes: dankjewel! Daarnaast een wit tafeltje van de Ikea (Ikea heeft echt goed geld aan mij verdiend de laatste weken) met daarop een tv'tje, kaarsje en daaronder een gekleurde bloemenbak, die ik gebruik om de ontbijtspullen mooi in op te bergen, waardoor die niet zo rommelig ogen.Op de vensterbank staan witte accessoires die ik veelal gekregen heb. Zo kreeg ik de HOME blokken van Tom, het fotolijstje met daarin een foto van mijn zusje en ik op haar eindjaarsgala en de LOVE kaarsenhouder van mijn tante, de foto ernaast is een foto met mijn vriendinnen gemaakt op vakantie en daarnaast een fotolijstje met een foto van mijn gala erin die ik van mijn ouders kreeg.Let's get cosy! In de hoek vind je een lekkere stoel om in weg te zakken met daarachter een lamp, die mijn kamer ook 's avonds genoeg licht laat geven. Beiden zijn van de Ikea. Om de boel een beetje op te fleuren, heb ik er wel nog een roze, gebloemd kussen ingelegd. Daarnaast is een donkerroze tafeltje te vinden, waar bovenop modeboeken liggen, kaarsen en een vaas roze pot pourri en met daaronder weer een gebloemde bak waarin mijn mokken inliggen.
Mijn bed is ook weer wit/roze getint door het witte Ikea dekbed met bloemetjes en daaroverheen een plaid en bijbehorend kussen dat ik van mijn oma kreeg. Hiernaast staat nog eens een geverfd kastje met versierde knopjes met daarin plaats voor mijn persoonlijke spulletjes en sokken en daarop een gebloemd nachtlampje, een wekker en een potje met kleine dropjes.

PS: Foto's met flits gebruik ik normaal niet, maar wanneer ik terugkom van de universiteit is het donker, waardoor ik geen mooie foto's met daglicht krijg. Ik kon echter niet wachten met het publiceren van deze blogpost, vandaar de foto's met flits in dit artikel.

That was my room tour! Wat vond jij ervan?

7 opmerkingen:

 1. Ziet er super leuk uit! Toevallig ga ik dit weekend ook verhuizen naar m'n kamer, leuk is dat he! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Oh wat leuk! Ik vond matchende spulletjes kopen en alles in mijn kamer goed neer zetten, heel erg leuk! Heel veel plezier dit weekend <3 Waar ga je wonen?

   Verwijderen
 2. Schattig met al dat roze en paars. Ik kan niet wachten om naar de mijne te vertrekken (nog 10 dagen). Goed idee om het voor een groot deel wit te laten, dat raak je niet snel beu en is fris en licht. Plus je kan de kleuren van de accessoires wisselen waardoor je telkens een andere sfeer krijgt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Katrien! Ik was eigenlijk nooit zo'n pink lover, maar toen ik alles bij elkaar neer zette, zag ik dat ik dat toch meer ben dan ik dacht haha! Al vind ik het wel heel mooi nu zo en kan ik altijd inderdaad later nog die accessoires wisselen (:

   Verwijderen
 3. waar heb je dat dekbed gehaald, die is echt geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen