dinsdag 16 oktober 2012

3x het basis blauwe rokje.


Iedereen heeft het wel in haar kast hangen: een basic rokje in een neutrale kleur. Makkelijk om te combineren, fijn om te dragen en handig om mee te nemen wanneer je gaat reizen omdat er talloze combinaties mee te maken zijn. In deze post laat ik jou zien hoe ik mijn blauwe basis rokje (met 3d patroon) drie keer in een andere stijl combineer.





Afgelopen zondag versliep ik me bijna voor een afspraak en moest ik me in een half uur aankleden, opmaken én ontbijten. I had got to hurry, hurry up. Ik zocht dus naar een outfit die ik snel bij elkaar kon grijpen zodat ik meer tijd aan make-up kon besteden. Uiteindelijk viel mijn oog op het blauwe rokje, dat verscholen hing tussen mijn andere blauwe items en besloot dat aan te trekken. Al vrij snel had ik mijn casual look compleet door mijn favoriete trui aan te trekken en door mijn haar in te vlechten. Op de laatste foto zie je een foto van mijn favoriete make-uplook van de laatste weken, die ik zondag ook droeg. Laat me weten als jullie willen weten hoe ik die maak!
Trui: Zara
Top: Maison Scotch
Rok: Vero Moda
Ring: Bubba with Glasses
Oorbellen: Six
Panty: Hema
Enkellaarzen: Céline




Ik haatte blazers. Elke keer als ik er eentje aantrok, verdween mijn figuur erin en ik had de moed eigenlijk ook allang opgegeven totdat ik vorig jaar in de herfstcollectie van Berska deze cognac-kleurige blazer zag hangen. De lengte, de sprekende kleur en de grijze binnenkant lieten me voor het eerst verliefd worden op eentje. Om een chiquere look te creëren voor een avondje uit eten trok ik dan ook deze blazer aan, toupeerde mijn haar en stak het vast, zodat het leek alsof ik een lange bob had, deed wat ringen om en pakte een zwarte clutch uit de kast. 
Blazer: Berska
Top: Maison Scotch
Rok: Vero Moda
Ketting: Maison Scotch
Ringen: juwelier, vintage, Six, Bubba with Glasses
Oorbellen: Six
Zwarte stoffen bloemenclutch: H&M
Panty: Hema
Enkellaarzen: Céline


     


De laatste look wilde ik erg meisjesachtig maken. Wilde, losse krullen, een schattig t-shirt met strikjes én collar -beste sale-aankoop ever- dat ik in mijn rok stop zodat mijn figuur beter uitkomt en een cognac-kleurige tas met gesp die een vintage-achtige vibe heeft. Dit is een outfit die ik mezelf zo zie dragen wanneer ik een rommelmarkt bezoek of wanneer ik ga winkelen.
T-Shirt: Zara
Rok: Vero Moda
Ringen: Bubba with Glasses, Six
Oorbellen: Six
Panty: Hema
Tas: New Yorker
Cognackleurige brogues: Sacha

6 opmerkingen:

  1. De laatste foto's vind ik het leukst ! Staat je leuk & de kleur van de blazer vind ik zó mooi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci bien! <3 Ja, vorig jaar had ik een grote obsessie voor cognac-kleurige items en deze blazer was echt de kers op de taart qua kleur die er zó uitspringt haha (:

      Verwijderen
  2. Thankyou, nu krijg ik weer inspiratie om mijn rokjes uit de kast te vissen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke outfit, vooral de laatste. :)
    Ik volg je, volg je terug?

    BeantwoordenVerwijderen