vrijdag 5 oktober 2012

Bestelling: bloemenlegging.

Ik stelde jullie al hier en in een filmpje op de hoogte van mijn internetbestelling, die maar op zich liet wachten. Een paar dagen geleden viel het pakketje door mijn brievenbus en kon ik het dan eindelijk openen. Ben jij benieuwd of ik enthousiast ben over mijn bestelling en hoe ik dit combineerde?


Dinsdagmorgen was het dan zover; na meer dan twee weken wachten, kon ik dan eindelijk mijn bestelling bekijken. Ik trok het welbekende H&M rood-witte plastic pakketje snel open om te zien of de bloemenlegging uit de Lana del Rey collectie waar ik eerder over schreef, echt zo'n prachtexemplaar was, als ik hoopte. En dat was het. Zodra het plastic om het kledingstuk verwijderd was, spatten de kleuren me tegemoet; veel bordeauxrood, paars, wit en zelfs neonroze. Ook het patroon sprak me erg aan; veel bloemen maar ook 'verfspatten' waren erop te vinden.



Deze outfit had ik al in gedachten, toen ik de legging bestelde. Doordat de print al vrij druk is en alle aandacht verdient, wilde ik de rest rustig houden door me in basiskleuren te kleden. Veel zwart, wit en een doorzichtige top maakten mijn outfit af.

Tops: H&M, Zara
Suède blazer: Vero Moda
Legging: H&M
Nagellak: NYC
Ring: Six
Laarzen: Céline

Ik ben stapelverliefd geworden op deze legging van €9,95. Mijn vader daarentegen noemt het een veredelde pyjamabroek. Wat vind jij van geprinte leggings?

10 opmerkingen:

  1. waauw! hele vette legging. En stoere laarzen. Leuk gecombineerd!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Ja, ik was echt blij met mijn aankoop. De laarzen kocht ik vorig jaar, maar ik vond dat deze schoenen net dat extra's toevoegde. (:

      Verwijderen
  2. Hoi meis! dank je wel voor je lieve reactie op mijn blog!
    Wat een gave legging! Ik ga jou nu ook volgen! :D

    Liefs, Farah

    www.formulafarah.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan, je speelt met details en kleur en daar hou ik zelf ook wel van. En oh, wat leuk! <3
      Liefs!

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Dankjewel, hij is tof hè? Je kunt hem nog in bijna alle H&M-filialen en online vinden! :D

      Verwijderen