zondag 14 oktober 2012

Dagje Amsterdam, Utrecht en Maastricht.


Na een week boordevol toetsen, vierde ik het begin van mijn vakantie door mijn nieuwe chanel-a-like short en kasjmir-trui uit de kast te trekken -die jullie al hier konden bewonderen- en met mijn beste vriend Tom door het hele land te reizen.





Gisteren stapte ik om iets over negen de trein in, om te reizen naar de hoofdstad van ons mooie kikkerlandje; Amsterdam! Toen we -na drie uur- dan eindelijk daar aankwamen, regende het pijpenstelen en veranderden mijn gestijlde haren weer in mijn dagelijkse krullen, maar dat mocht de pret niet drukken. Als allereerste renden we door de menigte op zoek naar een plaats, waar we onze rammelende magen konden vullen. Uiteindelijk vonden we een klein Vietnamees restaurant, waar we lekkere noedels aten maar we wel verontwaardigd waren over de booskijkende serveerster.





Toen we door de Kalverstraat liepen, spotte ik plotseling de pas op vrijdag geopende HEMA Beauty. Wat een prachtige winkel is het geworden! De verkoopsters geven persoonlijk make-up en huidverzorging advies en er zijn zelfs speciale spiegels aanwezig, waardoor met lichteffecten te zien is welke make-upkleur het best staat overdag of in de late avond-uurtjes.






Daarna besloten Tom en ik om een rondvaartbootrit te maken, zodat we de hele stad zouden zien. Helaas viel dit ritje iets tegen en hadden we meer aandacht voor onze koekjes en verhalen dan voor de informatie die de kapitein van de boot gaf.






Vrij spontaan besloten we om na de rondvaart naar het station te rennen om een trein naar Utrecht te pakken om die stad te zien. We liepen langs de grachten, zetten de Dom op de foto en we babbelden zelfs nog even met een oude vriend die we al heel lang niet meer gezien hadden.



En alsof we nog niet genoeg gereisd hadden, besloten we om niet de trein naar Heerlen, maar naar Maastricht te pakken om daar om negen uur 's avonds grappige filmpjes op te nemen, foto's te maken van Maastricht en om door de lege winkelstraten te slenteren.
Jas: Lady Sting
Kasjmir trui: H&M
Short: Berska
Panty: Hema
Ringen: Bubba with Glasses, Six
Sokken: Hema
Tas: Invito
Enkellaarzen: Céline

Tom:
Jas: H&M
Trui: The Sting
Broek: H&M
Riem: Jack&Jones
Schoenen: Vans
Hoe vierde jij het begin van de vakantie?

4 opmerkingen:

  1. I love Utrecht!
    Leuke short.

    x

    www.chicksaboutfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Utrecht was echt tof. Ik was eigenlijk enorm verrast over de vele winkels die op het station te vinden waren! En dankjewel, hij is nog bij Berska te vinden (:

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Ja, dat is nieuw! In Amsterdam en Haarlem zijn nu twee op zich staande beautywinkels van het merk Hema gelanceerd. Een winkel waar je terecht kunt voor al je vragen, maar waar je ook al de beautyproducten die Hema verkoopt, in één winkel kunt vinden (:

      Verwijderen