maandag 29 oktober 2012

Fotoshoot #3: Halloween.


Het is weer bijna halloween! En dat betekent dat alle enge maskers, heftige make-up en heel veel zwart weer uit de kast mag worden getrokken. Ik houd niet van verkleden of van halloween, maar dankzij een fotoshoot heb ik wel wat ideetjes voor de personen onder ons, die wel de rest van zijn of haar vriendengroep wilt laten schrikken.


In de herfstvakantie vroeg Chani me of ik wilde meehelpen aan haar kunstproject. En zo kwam het dat ik vorige week samen met mijn beste vrienden in een klein toneelzaaltje stond te poseren om het thema 'het kwaad' uit te beelden.




Iets te laat kwam ik 's morgens make-uploos aan bij het theater. Make-uploos ja. De laatste dat ik dat deed, was toch wel een jaar of vijf geleden. Zelfs nog even mascara opbrengen of afpoederen was geen optie, want ik werd meteen naar de coulissen gestuurd om mijn hoge taille broek en Zara truitje met leren stukken aan te trekken en de helft van mijn gezicht te laten schmicken. Een paar leren handschoenen werd me in de handen geduwd en het was tijd om duivels te kijken. Zoals je ziet, geven die halve geschminkte hoofden wel een cool effect; erg leuk voor halloweenfeestjes.







De volgende fotoshoot hield dat verschillende personen zich op hun eigen wijze zo duivels mogelijk moest presenteren. Zo kwam het dat Amber, Chani en ik in zwarte kledingstukken en met hevige winged eyeliner, mascara (eindelijk!) op de oude, rode stoel kropen. Ik mocht zelfs experimenteren met een zwarte lippenstift, die nog niet eens zo heel erg was, als ik dacht. Aan het einde van de dag, werd zelfs even de rookmachine aangezet voor dat extra mysterieuze effect. 


En al deze foto's zijn dan het resultaat van een gezellig dagje samen fotograferen met Chani, Melvin, Ryan, Britt en Amber voor het kunstproject, maar tevens ook ter inspiratie voor de lezers van mijn blog. Dat zijn pas twee vliegen in één klap. En nog een tip: wanneer je ze vergoot, door erop te klikken, is de kwaliteit beter.

Vier jij halloween, hoe ga jij verkleed en wat vind je van de foto's?

11 opmerkingen:

  1. Waauw wat een vette foto's! Vind ze echt heel erg leuk. Vooral de laatste foto is goed gelukt, het lijkt wel alsof het rechtse meisje zweeft:) Ik vier zelf geen halloween, alhoewel ik het wel schattig vind als er kinderen voor de deur komen om snoep te vragen, haha.

    Liefs,
    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die foto is ook mijn favoriet <3 De kledingkleurcontrasten, de rook en het optisch effect maken het echt een hele toffe foto. En ja hè, die lieve kleine kindjes met hun MegaMindy-kostuum :D

      Verwijderen
  2. Super leuk zoals altijd Carmen ;D
    Was een gezellig dagje
    Xx Ryan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je reageert! Een dag met jullie spenderen is altijd een feestje <3

      Verwijderen
  3. Super Blog Carmen! Met mijn foto's haha!
    XXX chani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Het was echt lief dat ik de foto's mocht gebruiken.

      Verwijderen
  4. Gaaf!

    x

    www.chicksaboutfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. OH wow! What a stunning shooting!! The first picture is my favourit!! love the locations so much!! Great idea!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks for your lovely comment <3 But you should know that the photographs were never so stunning without my dear friends. I appreciate that you visited my blog, I'll take a look at yours soon.

      <3

      Verwijderen