zondag 21 oktober 2012

Outfit #7 en outfit#8: Zonnige herfstdagen.




Zodra het zonnetje begint te schijnen, zoek ik mijn zonnebril en ren naar buiten om nog wat straaltjes die mijn huid bruinen mee te pakken. Zo ook vrijdag en gisteren, toen de temperaturen weer boven de twintig graden waren en ik weer op zoek kon gaan naar zonnige outfits.


Vrijdag bestond mijn dagprogramma uit naar de stad gaan om mijn winterjas om te ruilen voor een blauw -hoe kan het ook anders- wollen exemplaar, om daarna op de trein te springen naar Maastricht om daar anderhalf uur rond te slenteren met Etienne en een koffietje te drinken.



Maar wat doe je nu aan op zo'n zeldzame zonnige herfstdag? Ik besloot om mijn twee favoriete kledingstukken van dit moment uit de kast te trekken; mijn bloemenlegging en het grijze shirt met leren details. Dit combineerde ik met mijn enkellaarsjes, mijn zonnebril en een zwarte tas. Ook nam ik een jas mee, die ik afgelopen week kreeg van mijn tante -dankjewel tante Marion!- en waar ik nu al dol verliefd op ben vanwege de kleur.

T-shirt: Zara
Legging: H&M
Zonnebril: Sacha
Jas: onbekend
Tas: Invito
Enkellaarzen: Céline


Gisteren besloten mijn ouders heel onverwachts om een dagje te spenderen in de Duitse stad Keulen. Na vijf uur slaap -mijn vader snurkte te hard- werd van mij verwacht binnen een half uur klaar te zijn om te treinen. Toen ik met nog slaperige ogen naar buiten keek, zag ik de zon al schijnen en kreeg ik gelijk zin in een kleurige outfit. Dit mooie weer vroeg om mijn mintgroene shirts, again! Na een panterprintpanty -dit zou een woord moeten zijn- eronder aan te hebben getrokken, mijn haren te hebben gevlochten en een zonnebril op mijn neus geplant te hebben, was ik klaar voor een fijn winkel- en fotografeerdagje.


Tops: Pimkie, Zara
Suède blazer: Vero Moda
Shorts: Primark
Riem: Maison Scotch
Ring: Bubba with Glasses
Panty: Pieces
Jas: Mango
Sneakers: Vans

Welke outfit is jouw favoriet en hoe liep jij er tijdens deze warme herfstdagen bij?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind allebei je outfits leuk, maar de eerste springt er toch wel uit (voor mij dan). De laatste dagen was het inderdaad best wel warm, maar ik heb hard moet leren dus ik deed het met een joggingbroek of lekker-zittende kleding :)

    Leuk artikel meid!

    Liefs,
    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar voelde ik me ook heel goed in haha - het was de eerste keer dat ik die twee kledingstukken samen combineerde (: Och, SE-week? Ik ken het gevoel: ik had hem voor mijn herfstvakantie en dan loop ik ook rond in I love London-truien en blauw geprinte leggings met dikke sokken haha. Succes! <3

      Verwijderen
  2. Erg leuke outfits zijn het, allebei! Die tweede vooral, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen