dinsdag 23 oktober 2012

Sneak peek: zomervakantie 2012.


Als er iets is, wat wij dames leuk vinden, is het wel foto's van anderen bekijken. Facebook, foto-albums, noem het maar op, wij zijn er dol op en bekijken het leven van anderen maar al graag. Vandaar dat ik jullie vandaag voor het eerst een kijkje laat nemen in mijn leven. Een kijkje in de zomermaanden dan wel, want zeg nou zelf: niets is mooier dan een zonnige foto, toch?


De allereerste foto van de zomervakantie werd gemaakt vlak voordat ik naar een klassenbarbecue ging, waar ik voor het eerst mijn nieuwste aanwinsten, waar ik nu dol op ben, aantrok. Historisch momentje.


Afgelopen zomer bracht ik samen met mijn beste vriendinnen een weekje in het prachtige Oostenrijk door. Het weer was -op een paar regenbuien na - prachtig mooi, net als de omgeving.




We gingen niet zomaar op vakantie, nee, we gingen survivallen! Meteen de eerste dag was het al feest: we trokken een wetsuit aan met daaronder deze gekleurde waterschoentjes en gingen het water op om te gaan raften. Een ongelofelijke gave ervaring was dat. Mij zie je trouwens linksvoren zitten te genieten.



 Ook bergbeklimmen kwam aan bod: super tof, al zaten mijn benen daarna wel onder de schrammen haha!


In deze vakantie repareerde ik ook eens mijn stijltang die ik kreeg voor mijn 17e verjaardag, zodat ik eindelijk, éindelijk eens mijn gekrulde haren in een ander model kon brengen.



Een paar weken later ging ik met mijn ouders en zusje twee weken naar Zeeland, waar het prachtig fotoweer en regelmatig een ooievaar in onze buurt te vinden was. 


Komt deze foto jullie niet bekend voor? Dit is namelijk de allereerste gepubliceerde foto ooit op My Own Fashiontale. Deze foto maakte ik, voor een avondje fotograferen.




In de vakanties ben ik het liefst zo creatief mogelijk bezig, geef mij verf, potloden, haarelastiekjes, make-up, naaigereedschap en nog veel meer en ik ben de hele vakantie zoet. Zo tekende ik heel wat portretten deze zomer en probeerde nieuwe haarkapsels uit. En rode lipstick, die was ook nieuw.


Ik ben benieuwd wie raadt waar deze foto afkomstig uit is. Ja, dat klopt, hij komt uit het Fashionista magazine, nr. 10. Toen ik op vakantie was, kreeg ik namelijk te horen dat ik een columnwedstrijd in samenwerking met Bruna gewonnen had en werd mijn allereerste column gepubliceerd in het tijdschrift. Hoe cool is dat?

Dit was alweer de eerste sneak peak: wat vonden jullie ervan?

12 opmerkingen:

  1. dat laatste is wel heel erg leuk! ik stond laatst ook in de fashionista haha, maar toen alleen omdat ik over hun getwitterd had. helaas is dat niet zo spannend als een column.. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik was echt superblij, heb zelfs een paar rondjes in de kamer gedanst haha! Maar hé, dat is toch ook enorm tof, wat had je getweet? (: xx

      Verwijderen
  2. hahaha, wat een enthousiastme! maar voor zoiets snap ik dat wel :) uhm, iets als dit: wat krijg ik nu weer zin om te shoppen zeg, bedankt @fashionista_nl!
    Alleen hadden ze de komma verkeerd geplaatst, waardoor het leek of ik geen fatsoenlijk nederlands kon. Helaas pindakaas haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och! Maar komma verkeerd of niet, je stond wel in een tijdschrift en dat is altijd tof, niet? :D

      Verwijderen
  3. Hele leuke foto's! Nu krijg ik direct weer zin in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! <3 Ik ben ook al af aan het tellen totdat ik mijn shorts weer aankan zonder panty of maillot haha! :D

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Dankjewel, wordt het dan toch tijd om eens vaker eerder op te staan 's morgens?

      Verwijderen
    2. Hmm, vroeg opstaan hoeft niet! Je kunt de avond vantevoren al beginnen met stijlen zodat je 's morgens minder werk hebt hihi :D

      Verwijderen
    3. Nou, na een nachtje slapen, zijn mijn hardnekkige krullen zo weer terug haha!

      Verwijderen
  5. Die 1ste outfit omg! Wat een super leuke outfit haha! En alle foto's zijn zo geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen