vrijdag 12 oktober 2012

Switch that lipstick!


Ik ben dol op het kopen van make-up en de laatste tijd is de afdeling 'lipproducten' in mijn make-upkist in een aantal maanden zeker verdrievoudigd. Maar wat doe je nu wanneer je wanneer je nieuwste nudekleur toch niet staat bij de ondertoon van je huid? Switchen!




Voor de zomervakantie kocht ik een prachtige lipstick van Catrice, een koel roze kleurtje, genaamd Frozen Rose. Ik had hem al een paar keer bij verschillende beautyblogsters voorbij zien komen en was er nu toch wel heel benieuwd naar. Daarbij heb ik ook al veel te veel rode kleuren, dus het was eens tijd voor een verandering. Thuis bracht ik hem meteen op, maar wat bleek? Hij stond op mijn huid helemaal niet zo mooi als ik had gedacht! Hoe kon dat nou?


Deze koele kleur lipstick zorgt ervoor dat mijn huid er bleker, zieker en slechter uit ziet. Ondertussen had mijn vriendin Chani hetzelfde probleem; ze zag de oranje tinten bij Whitney Port, Fergie en zelfs bij Scarlet Johansson en wilde de make-uplook graag namaken, maar de warme kleur oranje Oh Juicy van Catrice liet haar gezicht er niet gezonder uit zien. Dus we besloten te ruilen! 



Vanmiddag vierden we dan éindelijk het begin van de vakantie en het einde van de eerste toetsweek door bij Chani achterop naar mijn huis te fietsen dat gepaard ging met een hoop gelach, geklets en gewiebel. Eenmaal veilig aangekomen aten we cake, lieten onze make-upcollecties aan elkaar te laten zien en maakten foto's van onze nieuwe lipkleurtjes. Zie jij ook het verschil?

Trui: Maison Scotch
Rok: H&M  
Blouse: Primark
Ketting: Six
 Panty: Hema
 Lippenstift: Catrice

Blazer: H&M
Strapless top: Only
Broek: H&M
Horloge: Oozo
Ring: Esprit
Ketting: gekregen van oma
Lippenstift: Catrice

Welke lipstick vind jij het mooist?

6 opmerkingen:

  1. Super Carmen!
    Kom ik ook nog eens in een blog voor!
    Aleen werkt de link niet.. Klik hier voor de goede link: https://twitter.com/xChaani

    Kus! Chani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien kom je er wel nog eens vaker in voor! Ik vind het fijn dat je het leuk vindt<3 Oh en de link is veranderd, er was een '@'-teken tussenin geglipt. Liefs!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Hij is mooi hè (: Hij is wel zo oranje als sinaasappels maar doordat je die kleur juist niet zo vaak ziet, is 'ie zo bijzonder.

      Verwijderen
  3. Ik vind de donkere mooier, ik ben niet zo van de nude kleuren ;) Maar wat een leuke blog heb jij, ik volg je terug ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind nude kleuren soms echt mooi - ze staan alleen meestal niet bij mij en ik houd heel erg van kleur haha (: Dankjewel, welkom! <3

      Verwijderen