woensdag 24 oktober 2012

Urban Outfitters komt naar Nederland.


This moment as we speak is een enorme verbouwing in de Kalverstraat, in Amsterdam van start gegaan. 'Wie interesseert zich daar nou voor?' zul je nu wel denken -dit is immers geen blog over verbouwingen- maar wat nou als ik vertel dat de beroemde Amerikaanse modeketen Urban Outfitters over een jaar geopend wordt op datzelfde plekje? Kijk; dat lijkt er al meer op.



Dit modeketen werd in 1970 opgericht door Richard Hayne en is sindsdien razend bekend bij de Amerikaanse bevolking: 200 winkels zijn er inmiddels al van op Amerikaanse bodem te vinden. En nu, na invoering van de geweldige internationale webshop, is het dan ook eindelijk tijd dat dit modeketen Europa gaat veroveren met haar edgy kledingstukken.



Maar daar moeten we wel nog eventjes op wachten: het pand op Nederlandse bodem wordt eerst namelijk nog verbouwd om de gigantische ruimte van 1300 vierkante meter, verdeeld over drie etages, klaar te stomen en te decoreren voor de opening van de allereerste 'Nederlandse' Urban OUtfitters, die in de herfst van 2013 gehouden wordt.




Ik weet in ieder geval al waar volgend jaar mijn spaarcenten heen gaan,
wat vind jij van een Urban Outfitters in Nederland?

4 opmerkingen:

  1. Ik kende 't nog niet, maar ze hebben vast genoeg leuke dingen. Dus ik ga volgend jaar ook maar weer 'ns 'n dagje naar A'dam. Ohja.. Jij mag natuurlijk ook mee (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou maar eens op de website kijken; ik weet zeker dat er ook iets voor jou bij zit. (:

      Verwijderen
  2. Yes, ben echt blij dat er eindelijk een Urban Outfitters komt! (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè? Ik was ook al aan het aftellen totdat er een bericht kwam dat er aan een verbouwing begonnen zou worden.

      Verwijderen