woensdag 31 oktober 2012

Wishlist: H&M Divided collectie 2012.


Ik ben blut. En juist op die momenten, lijkt het wel alsof de allermooiste collecties in de winkels hangen waardoor je verlanglijst groeit en wanneer je je nieuw kleedgeld in handen krijgt, het alweer zo op is.. Zo was het gisteren ook; het nieuwe H&M-foldertje viel op de mat. En ik ben weer verkocht.


De laatste tijd verliep mijn vriendschap met het Zweedse modeketen H&M niet zo lekker. Tuurlijk liep ik er nog wel eens naar binnen en nam een paar oorbellen of wat basic topjes mee, maar dat was het dan ook. Alleen de bloemenlegging uit de Lana del Rey collectie vond ik het einde. Maar eigenlijk wachtte ik op een collectie, waar ik werkelijk álles prachtig van vond. En dat is dan met de Divided Younger Collectie: True expressions collectie 2012 eindelijk weer gelukt.

Ik heb geen little black dress. Terwijl iedereen in modeland roept dat dit zo'n basisitem is dat wel in je kledingkast móet hangen, heb ik er geen. Een paar geleden had ik een strapless model met peplum effect, dat nu weer helemaal in is, maar die zat toch niet zo lekker als ik dacht en belandde al gauw in de weggooi-zak. Dus ging ik in elke collectie op zoek naar dé ultieme zwarte jurk, maar zonder resultaat. Nu denk ik dat ik hem gevonden heb: dit zwartmatte model met kanten bloemen en brede schouders vind ik leuk. Heel erg leuk. Ik zie me dit zelf zo al dragen naar de kerst- en nieuwjaarfeestjes die alweer over twee maanden gevierd mogen worden.

Een zwarte paillettenrok! Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik had er al eentje bij de Vero Moda gezien, maar de lengte ervan was het voor mij net niet. Ik hoop dan ook echt dat deze rok van de Divided collectie het net wel is, want ik heb al zoveel combinaties met dit item in mijn hoofd, dat het zonde zou zijn om die combinaties niet te kunnen dragen.

Een witte blouse; need I say more? Nadat me opviel hoe vaak ik mijn chiffon blouse uit de kast trok, zoek ik naar een model blouse met lange mouwen, zodat ik ook in de winter eindeloos ermee kan combineren. Verder ben ik sowieso dol op de kleur wit en beige, waardoor het dan ook weer niet zo'n verrassing is, dat juist deze witte blouses me in het oog sprongen.

Er was een donder, een bliksem en ik was verliefd. Al een hele tijd heerst weer de galaxy-print, maar ik zag telkens alleen leggings met een print erop. Ik zocht dus naar een broek zodat ik deze ook nog langer in de winter kon doordragen en die vond ik ook in het H&M blaadje. De broek neigt meer dan groen dan andere prints die ik gezien heb en dat maakt hem eigenlijk net nog een tikkeltje leuker.



Wedges! Ook deze trend loopt al meer dan een jaar en ondanks dat ik al die tijd ook al zocht naar een mooi zwart paar, vond ik er telkens geen. Misschien dat daar nu een verandering in gaat komen, met dit plateaupaar. Ik vind het namelijk erg mooi dat de print op slangenleer lijkt en het plateau en de tussenlijn een andere kleur zwart heeft, waardoor er meer diepte in komt. Ook de ritsjes aan de buitenkant vind ik erg tof. Wat me wel zou kunnen tegenhouden, is dat de hak 14 centimeter hoog is en de zool van rubber is.

Daar zijn ze dan! Ik wachtte al een tijdje totdat ook modeketens met een Jeffrey Campbell imitatie kwamen. Deze laarzen zijn namelijk al een hele tijd te zien bij de meeste modebloggers -Kijk maar eens op Lookbook, dan zie je hoeveel mensen al gevallen zijn voor zo'n paar- en de hype is nog lang niet voorbij. H&M produceert dan ook een effen zwart paar met een plateau van 4 centimer en een houten hak van 11 centimeter.

Mijn verlanglijst bestaat vooral uit basiskleuren, met een enkele uitschieter door de galaxybroek. Misschien komt dit wel, omdat dit juist de basisitems zijn die nog missen in mijnkledingkast. Ik kan ieder geval al niet wachten om mijn kleedgeld weer uit te geven aan deze collectie.

Wat vind je van de nieuwe Divided collectie, ben je net zo enthousiast als ik?

14 opmerkingen:

  1. Ik vind die galaxy broek ook zo leuk! Vooral met een van die witte blousjes er op! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè, zoiets had ik ook al in mijn hoofd. En dan met zwarte laarsjes eronder; dat kledinggeld kan me niet snel genoeg gestort worden haha!

      Verwijderen
    2. Bij mij is het al gestort maar heb nu al niet veel meer over, baluh. Ik ga wel binnenkort bij de zara opzoek naar een nieuw broekkie! Maar ik denk niet dat het er zo een wordt omdat ik dan bang ben dat ik er snel op uitgekeken ben haha. Ik ben een watje.

      Verwijderen
  2. nice blog! mind to check out my blog? maybe we can follow each other :)

    www.thebeautyyoffashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke collectie inderdaad! Alleen die schoenen vind ik een beetje té. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè? Inderdaad, die Jeffrey Campbell look-a-likes zou ik ook niet al te snel in huis halen, al vind ik de wedges wel erg tof daarentegen. Dankjewel voor je reactie trouwens <3

      Verwijderen
  4. Thank you for your lovely comment <3
    I'll check your blog later.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wauw, echt hele leuke collectie! Vooral dat rokje, dat is echt m'n favoriet! Hij is ook in het zilver, denk dat ik die binnenkort maar even ga halen!

    Ik volg je nu, volg jij mij ook?

    x shinelike-diamonds.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat rokje spreekt mij ook erg aan, al heb ik hem nog niet in de winkels zien hangen -toen ik de H&M naar binnen liep dan.

      Ik zal snel eens je url aanklikken om een kijkje te nemen (:

      Verwijderen
  6. Ziet er allemaal erg leuk uit! Die broek is erg gaaf. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik wil inderdaad erg graag die broek proberen te bemachtigen.

      Verwijderen