zondag 11 november 2012

Ellie Goulding voor Asos.



Vanaf het moment dat ik Ellie Goulding's cover van Elton John zag, was ik verkocht. Wauw, wat een stem. Maar ik was ook erg onder de indruk van haar stijl. Haar prachtige haar, waar een klein stuk weggeschoren is, onschuldigheid en jongensachtige kleding vormen samen de perfecte combinatie. En dat vindt Asos zo te zien ook, want ze zijn een samenwerking met de Engelse zangeres aangegaan.


De #BestNightEver lijn bevat 39 items, die allemaal dat jongensachtige tintje hebben, maar toch een enorm hoog glam-gehalte hebben. Bereid je voor op prints, rechte lijnen, metallic kleuren  maar ook gouden sieraden zien we hierin terug. Verder heeft Ellie speciaal voor Asos een videoclip van 'Only You' geschoten, waarin ze drie kledingstukken van de lijn draagt.

 

 
Deze opvallende sieraden lijken wel mijn naam te roepen, want oh wat ben ik gek op goud. Ik denk dat ik zelfs al verliefd ben geworden op de tien ringen set, maar de laatste, ronde ketting spreekt me ook wel enorm aan.

 
 

 Zeg je Ellie on stage, dan zeg je shorts. Dat is dan ook precies waarom er maar liefst vijf shorts te vinden zijn in deze collectie. Al vind ik de eerste -de zwarte pailletenshorts die er ook in twee andere kleuren te vinden zijn- en de derde -met de erop geborduurde bloemen- erg mooi, de rest vind ik er toch wat te goedkoop en platic-achtig naar mijn smaak uitzien.

En hier zijn ze dan: de geprinte broeken. En wauw, I want them all! Deze broeken zou ik het liefst vandaag nog in mijn kast zien verschijnen, want de kleuren en prints zijn prachtig gecombineerd en perfect om een druilerige herfstdag mee op te vrolijken.




Vroeg jij je al af, waar de blouses, de truien en de shirts bleven? Nou, hier zijn ze dan. Negen stuks op een rij. Persoonlijk vind ik dit de minst mooie items uit de collectie; de vrij donkere kleuren spreken me niet aan, net als ietwat saaie prints. Als ik dan toch eentje eruit moest kiezen, zou ik het bloemenshirt eruit kiezen, doordat ik het gebruik van leer voor de mouwen erg tof vind.



Hé, maar wat is dit? Zo saai als ik de bovenkleding vind, zo mooi vind ik de jasjes en blazers. Het leren bomberjack vind ik enorm stoer, maar de blazers vangen net iets meer mijn oog. Vooral de geprinte versies vind ik om van te houden. Wauw. Ik wil.


Hmm, dit vind ik dan weer driemaal niets. De open stukken zitten bij jurk 1 naar mijn mening op de verkeerde plaatsen, net zoals de leren stukken bij jurk drie. En over jurk twee kan ik eigenlijk niet meer zeggen dan dat het me aan de jutezak doet denken waar vroeger mee zak gelopen werd.



A woman can never have too many shoes. Want tussen deze schoenencollecties zitten toch een aantal paar die ik op het oog heb; de eerste twee laarsjes en het eerste paar pumps zou ik dolgraag aan mijn voeten willen hebben. Geloofde ik nu nog maar in Sinterklaas, want dan wist ik het wel: deze juweeltjes gaan op mijn verlanglijstje.

Na 38 items is er dan nog maar één item over dat nog niet aan bod is gekomen en dat is dit minimalistische tasje, dat ik werkelijk super vind.

Dit was dan de complete #BestNightEver collecie van Ellie Goulding voor Asos. Ik voel in gedachten al mijn beurs lijden, want op de bovenkleding en jurken na, vind ik bijna alles super tof. Wat ik ook een pluspunt vind aan deze collectie, is dat alles met elkaar gecombineerd kan worden en dat is wel zo fijn. Ik ben in ieder geval super enthousiast en kan niet wachten om iets te gaan bestellen.

Wat vind jij van deze collectie? 

4 opmerkingen:

  1. Love the necklace.*_*
    Maybe follow each other on BLOGLOVIN and GFC???
    My Blog

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks that you have taken the time to take a look at my blog. I'l check out your blog!
      <3

      Verwijderen
  2. wat een leuke collectie!
    bedankt nog, voor de reactie op min blog, en je tips!
    ik heb het een en ander aangepast en verandert, en ik ben heel benieuwd naar wat je ervan vind!
    http://attheboutique.blogspot.nl/
    ik hoop dat je een kijkje wilt nemen!
    liefs laila

    http://attheboutique.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief dat je reageert en ja hè (:

      Ik ben blij dat je er iets aan gehad hebt.
      Ik zal snel eens een kijkje nemen.
      <3

      Verwijderen