zondag 4 november 2012

New in: week 40, 41, 42 en 42.


Al weer een hele tijd terug liet ik jullie in een filmpje mijn nieuwe aankopen zien. Natuurlijk zat ik ook deze weken niet stil,  ondanks alle drukte van de afgelopen maand en is er weer een nieuwe 'new in' waarin jullie mijn laatste aankopen kunnen bewonderen.





Herinneren jullie nog dat ik in dit filmpje mijn nieuwe winterjas liet zien, waar ik benadrukte dat ik er echt niet in verzoop? Guess what? Deze jas zat toch niet zo goed als ik dacht. Daarom reed ik in de vakantie naar de stad om hem te ruilen. En toen ik de V&D inliep, trok één jas al meteen mijn aandacht door zijn intense kleur: deze diepblauwe, wollen jas. Ik ben echt dol op het model, de aparte kraag en het feit dat je ook deze goed kan tailleren. Verder is ook deze jas warm genoeg om de winterdagen mee door te komen.




Bij een nieuwe jas horen nieuwe accessoires, toch? Ik zocht al tijden naar een mooie hoofdband om mijn oren warm te houden deze winter. Toen ik door de winkelstraten van Keulen slenterde, liep ik toevallig de Claires in en daar zag ik mijn nieuwe accessoire al hangen: een witte, wollen hoofdband voor een fijn prijsje. Die nam ik dus ook meteen mee.




Er is één winkel waar ik nooit teleurgesteld door wordt en dat is de Zara. Elke keer als ik er naar binnen loop, vind ik wel een kledingstuk dat ik mee naar huis neem. Zo ook in Keulen. Al een aantal maanden had ik op internet gesurfd naar een lang vest, een item dat nog miste in mijn kledingkast. Ik had al bijna eentje besteld bij Asos totdat ik dit vest bij de Zara zag hangen. Het vest heeft een Aztekenprintje, een soort sweatstof en is lekker ruim. Ik heb het nu al vaker gedragen en vooral met een short eronder, vind ik het geweldig om te combineren.





Vorige week zag ik dat op mijn favoriete sieradenwebshop aanbiedingen geldde. Toen ik zag dat de ring, die  al tijden op mijn verlanglijstje stond, voor maar €1 verkocht werd, aarzelde ik geen minuut en bestelde hem. Drie dagen later vond ik een envelop op mijn deurmat, waar mijn naam op stond en ritste ik het open. En daar was 'ie dan. Een grote, opvallende, blauwige steen aan een oudgouden ring. In de steen zit ook nog een soort swirl, wat ik erg tof vind.


Een echte aankoop is het niet, maar wel al iets dat ik al jaren wilde. Vrijdag bezocht ik een juwelier om daar nog een gaatje in elk oor erbij te laten schieten, waar ik nu al heel erg blij mee ben.



Gisteren was ik in Nijmegen om daar de Radboud Universiteit te bezoeken om te kijken of de studie die al tijden op nummer 1 staat, het ook écht voor mij is. En ja, dat was het. Als ik slaag dit jaar, ga ik zeker Communicatiewetenschappen studeren. Na nog andere studievoorlichtingen en het bezoeken van studentenkamers, liepen we nog even de stad in om te kijken of ik daar volgend jaar ook goed kan winkelen. En toen ik de V&D inliep, kon ik het dan ook niet laten om een zwarte maillot met patroon mee te nemen, omdat ik dol ben op het dragen van shorts, maar panty's nu toch net wat te koud zijn geworden.

Wat vind je van de aankopen van deze maand?

15 opmerkingen:

  1. Wow! Je ring is echt super super gaaf! Waar heb je 'm vandaan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, hij is tof hè (: Ik heb hem gekocht in de webshop Bubba with Glasses. Binnenkort komt er ook een artikeltje over mijn favoriete webshops online, daar zul je ook een beschrijving van deze fijne winkel tussen zien verschijnen. <3

      Verwijderen
  2. Leuke dingen heb je gekocht!
    Vooral dat vest! <3

    Elena
    www.donna-donna-fashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci bien <3 Ja, het vest is momenteel echt het pronkstuk van mijn kledingkast. Vooral met shorts eronder is 'ie super. En hij is afkomstig van de nieuwe collectie, dus je kunt hem ook nog toe-eigenen haha!

      Verwijderen
  3. Wauw, dat vest is zo leuk en de ring ook!
    Die haarband staat je trouwens ook echt goed! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een complimenten, dankjewel <3 Ik ben met alle drie de producten ook heel erg blij :D

      Verwijderen
  4. Nice post !!
    Check out our Michael Kors competition
    http://the-cores.blogspot.co.uk/2012/11/the-core-christmas-gift-with-michael.html
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi, thank you. I'm indeed really happy with my new possessions (:
      I'll check out your blog later!
      x

      Verwijderen
  5. Ik vind het vest echt geweldig!
    &Nijmegen is een leuke stad :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Ik ben er ook erg blij mee.
      Ja, ik kan niet wachten totdat ik er volgend jaar kan gaan studeren!

      Verwijderen
    2. Een vriendin van me heeft ook communicatiewetenschappen gedaan :).

      Zelf kom ik regelmatig in Nijmegen, vrienden wonen nog daar of hebben er gewoond! En misschien ga ik mijn master daar doen :). Heb je je al ingeschreven bij de SSHN voor een kamer :)?

      Verwijderen
    3. Echt? :D Dat is tof. Bevalt het haar een beetje?
      Ik vind Nijmegen een erg leuke stad -ik kom zelf uit Landgraaf, een erg gezellig plekje waar iedereen elkaar kent en dat gevoel had ik ook bij Nijmegen -meteen dat thuisgevoel (:

      Ah wat leuk, misschien komen we elkaar ons dan wel eens daar tegen! Want ik heb me begin november al bij de SSHN ingeschreven, dus da kom wel goe. Alleen nog slagen!

      Verwijderen
  6. Ja ze is al klaar, is nu met de master begonnen!

    Klopt, het is een redelijk grote/drukke stad maar wel gezellig :).
    Ah dat is mooi! Dan zul je denk ik wel voor de zomervakantie een kamer aangeboden krijgen. Dat slagen moet wel lukken, toch :)?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh spannend! Welke richting gaat ze op? (:

      Nou, daar gaan we kruisen we onze vingers toch maar eens een keertje extra voor, al het geluk is welkom haha :D

      Verwijderen