donderdag 15 november 2012

Poppy Delevingne voor Vero Moda.

Als ik een paar stijliconen zou moeten noemen, zou Alexa Chung daar zeker tussen zitten. Ik was dan ook erg enthousiast toen ze begin vorig jaar een samenwerking met een van mijn favoriete modeketen aanging: het Zweedse merk Vero Moda. Maar daar lijkt nu een einde aan zijn gekomen, want zij wordt vervangen door Poppy Delevigne.

Poppy Delevingne. De naam klinkt je misschien niet heel erg bekend in de oren, maar vergis je niet. Deze Britse blondine is al door meerdere grote namen geboekt: zo liep ze al shows voor Chanel, Marc Jacobs, maar ook Vogue, Tatler en Louis Vuitton zag potentional in haar.

En nu heeft dan ook Vero Moda het oog op de socialite laten vallen. Volgens Katja Hundrup hebben ze niet alleen voor haar mooie en frisse look gekozen, maar ook wegens de grote inspiratiebron ze is voor velen en haar eigen visie op mode.


De mooie 26-jarige zal vanaf januari 2013 te vinden zijn op de pre-spring campagnebeelden. Ik ben in ieder geval erg benieuwd of ze de mooie plaatjes van Alexa kan verbeteren. Maar eerst maar eens haar achternaam proberen te onthouden.

Wat vind jij van de vervanging van Alexa Chung door Poppy Delevingne?

6 opmerkingen:

  1. super leuk! dat wist ik niet!
    liefs laila

    ps: ik heb net mijn eerste DIY project voor blogg geschreven, zou je misschien even een kijkje willen nemen? ik ben heel erg benieuwd naar wat je ervan vind :)
    http://attheboutique.blogspot.nl/2012/11/diy-etalage-project.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kende je Poppy Delevingne al (:
      Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

      Verwijderen
  2. Wauw wat is zij mooi! Wat heb jij een mooie blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè! Ik ben ook gek op haar kledingkeuzes.
      En wat leuk om te horen, dankjewel! <3
      Ik zal eens een kijkje nemen op die van jou.

      Verwijderen