dinsdag 27 november 2012

Wishlist: River Island.


Over een maand en een paar daagjes ben ik samen met mijn liefste vrienden een dagje te vinden in Londen. Een busreis naar de stad, die ik drie jaar geleden ook al bezocht, die in de kerstsferen en uitverkoop hult en het woord 'mode' wel lijkt te schreeuwen. Niet zo gek dan ook, dat ik al een tijdje aan het sparen ben om de winkels boordevol toffe items leeg te kopen. Éen winkel die in het bijzonder op mijn verlanglijstje staat is de River Island. Daarom selecteerde ik vandaag een aantal favorieten van deze Britse shop.






Shirts, ik hou van ze en heb nooit genoeg. In de zomer draag ik ze lekker nonchalant met een short, in de winter onder een vest. In de webshop vielen me dan ook gelijk deze drie exemplaren op; nonchalant, edgy en opvallend. Just like I like them.




Kom maar op met kraagjes en jeans, want ik ben verkocht. Deze blouses vind ik beide erg gaaf. De details en kleurverschil vind ik bij het eerste exemplaar geweldig en de tweede blouse; need I say more? De kleuren, de print, het model: oh ja, ik ben verliefd.


Deze fluffy trui zie ik ook erg graag in mijn kast verdwijnen: ik heb tot nu toe al drie beige/witte truien in mijn kast hangen, maar ook deze springt me weer in het oog. Hij is afkomstig uit de meisjescollectie, maar de stof en de cropped lengte maken deze trui tot een pareltje.



Als ik dan toch mijn favoriet zou moeten kiezen, dan zou ik meteen een van deze losvallende blazers aanwijzen: het model, de toevoeging van leer en het zwart laten me in katzwijm vallen. Ik. Ben. Verliefd. Ik weet dan ook zeker dat zodra ik een voet in de Londens River Island zet, ik ga zoeken naar het laatste exemplaar, want een zwarte edgy blazer zoals deze, heb ik nog niet eerder gezien. 


En om mijn outfit nog wat edgier te maken, zou ik deze ring uit de schappen pakken: een simpel, zilveren kruis, dat net dat beetje extra toevoegt aan je outfit.

Als ik mijn favorieten zo op een rijtje zie, kan ik nu al niet meer wachten om te struinen door Engeland.

Welke items vind jij to die for
en heb je nog winkeltips voor Londen?

8 opmerkingen:

  1. Die tweede blazer is echt práchtig, echt heel erg mooi. Ik heb wel een winkeltip, en dat is dat je niet te veel naar iets specifieks moet zoeken maar het allemaal een beetje over je heen moet laten komen. In Londen is zoveel te vinden in die hele grote winkels, en als je voor een specifiek item zoekt zie je heel veel speciale dingen over het hoofd. Mij is het ook al vaak gebeurd, in de Topshop bijvoorbeeld, haha (:

    Verder natuurlijk Topshop, Primark, River Island, New Look, Urban Outfitters, Warehouse, Miss Selfridge, etc, zeker de moeite waard!

    xoxo Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat is ook mijn persoonlijke favoriet haha! Die blazer zou ik heel, heel, heel erg graag willen vinden. Maar dat is wel een goede tip, die ga ik zeker gebruiken. Zolang ik onder mijn budget blijf, is het goed.

      Als ik zo die bekende namen hoor, begint het steeds meer te kriebelen haha!
      <3

      Verwijderen
  2. oeeeeh ik hou van Londen en de River Island! vorig jaar ben ik in de herfstvakantie naar Londen geweest, maar niet geshopt ;( wil ik zeker ook nog een keer doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Drie jaar geleden hebben mijn ouders me ook meegenomen naar deze stad en toen heb ik alleen een ketting -die het jaar daarna werkelijk o-ver-al in de winkels lag- gekocht. Ik kijk nu dan ook uit naar een echt winkeldagje <3

      Verwijderen
  3. Jup, ik ga ook voor de tweede blazer! Echt super mooi! De rest mag er ook wezen trouwens. En wat ben ik jaloers dat je naar Londen gaat joh! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Ja, ik ben ook heel blij dat mijn vriendin en ik die aanbieding aan onze vriendengroep hebben voorgesteld hebben en we nu met zijn zessen een dagje in Engeland doorbrengen! Ik zal de hele dag foto's maken, zodat het lijkt alsof mee bent geweest! :D

      Verwijderen
  4. Omg I love the Coca Cola tee <3 Do visit New look, Urban outfitters and Primark!

    xx


    http://theneonpk.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes, I really love the old and vintage touch about that tee.
      Thanks for your comment and tips by the way <3

      Verwijderen