dinsdag 4 december 2012

Advertorial: Boudoir by Mail


Als ik het woord 'beautybox' laat vallen, gaat er vast bij velen al een belletje rinkelen. Deze abonnementen op maandelijks boxen boordevol fijne beautyproducten worden steeds populairder en nu is Nederland dan een concept rijker: Boudoir by Mail.

Boudoir by Mail is een nieuw bedrijf dat je niet maandelijks kennis laat maken met beautyproducten, maar met mooie Franse lingerie. Hun doel? Vrouwen plezier te laten ervaren, zich aantrekkelijk te laten voelen en een mooie uitstraling te bezorgen door het aantrekken van luxieuze slips. 'Want mooie lingerie', vinden ze, 'mag niet als overbodige luxe getypeerd worden'.

Het concept is hetzelfde als bij andere boxen; al voor €14,95 per maand abonneer je je en ontvang je een luxe verpakking van Boudoir by Mail met daarin een exclusieve kanten slip. Het pakketje wordt gratis verzonden, elke maand is het weer een verrassing wat erin zit en dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Klinkt goed, toch?

Vanaf december kan er besteld worden op www.boudoirbymail.nl. Wanneer je de code 'BBM2012' invoert, krijg je tot en met 26 december zelfs 10% korting op je eerste aankoop. Aan de site worden momenteel helaas werkzaamheden uitgevoerd, maar kun je nu al niet wachten? Kijk dan eens op Twitter, waar fans kans maken op een parfum van Gydja Collections t.w.v. €129.


Wat vind jij van dit nieuw concept? 

2 opmerkingen:

 1. wat een gaaf idee! ben jij erop geaboneerd?
  ik ben heel benieuwd namelijk :)
  liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De site is nog niet online, dus ik kan nog niets bestellen al zou ik dat willen haha! Ik ben namelijk ook benieuwd (:

   Verwijderen