woensdag 19 december 2012

New in: Spiegelreflex en geprinte H&M broek.


December is geen geschikte maand om te sparen. Zo kocht ik deze week niet alleen al kerstcadeautjes voor mijn ouders, zusje en oma, maar werden ook al de cadeautjes voor mijn moeder gekocht -die de 25e jarig is. En daarnaast viel mijn oog deze week ook nog eens op twee prachtige items waarvan ik me nu de eigenaresse van mag noemen.

Na anderhalf gespaard, vergelijkingen gemaakt en aanbiedingen in reclamefolders en online nagespit te hebben, was ik er dan vlak voor mijn toetsweek eindelijk uit: de spiegelreflex -want daar ging het over- van Canon met het type 1100D ging mijn nieuwe liefde worden. En zo kwam het dat ik afgelopen zaterdag, de dag na de SE-week met papa bijna de stad inrénde om bij de Dixons dit schatje op te halen.


De eerste foto's die ik maakte, waren van de kerstboom.

Ik kocht deze body met een 18-55 lens. En wat is 'ie fijn! Ik fotografeerde eerst met een Nikon Coolpix S9200 -die nu te koop is-, maar ik merk het verschil met een spiegelreflex meteen. De vele opties, het zelf instellen en de scherpheid van de foto's zijn om van te dromen zo goed.

Gisteren ging ik na een drukke dag boordevol afspraken, nog even met Hannah de stad in. En daar zag ik een wel erg toffe broek in de kledingrekken hangen: de geprinte H&M Divided broek met 'verfstrepen'. Deze broek had ik al bij een paar van mijn favoriete bloggers voorbij zien komen en stond al een tijdje op mijn verlanglijst, maar telkens vond ik hem niet in de schappen. Nu ik hem dan eindelijk in handen had, kon ik alleen nog maar naar de kleuren én het kortingskaartje staren en niet wachten om hem te passen.

En ja hoor, de broek zit als gegoten; de pasvorm is goed en de stof is ook erg prettig om te dragen. Verder vind ik de vele kleuren in de print erg gaaf, waardoor je ook veel kleurkeuze hebt om dit item mee te combineren. Een outfitpost van dit nieuwe kledingexemplaar zullen julie dan ook zeker morgen of vrijdag kunnen verwachten, aangezien ik deze broek momenteel draag, terwijl ik met Tom door Rotterdam wandel.
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

4 opmerkingen: