woensdag 23 januari 2013

New in/Unboxing: Zara sandaal hakken.


Er was een bliksem, een donder en ik was verliefd. Tijdens een korte pauze tijdens het leren voor mijn herkansing vorige week, keek ik toevallig op de Zara website en wat vond ik daar tussen alle andere afgeprijsde artikels? Juist ja, dat droompaar schoenen dat ik wel móest hebben.


Nog nooit eerder heb ik zo snel een bestelling geplaatst als ik deze week deed. Al zo'n anderhalf jaar ren ik door elke schoenenwinkel en spit niet alleen alle reclameblaadjes, maar ook het hele wereldwijde web door, op zoek naar een paar mooie, hoge maar ook chique sandaal hakken. De eenvoud, een bandje om de enkel en een mooie stilettohak; ik hou ervan. De eerste keer dat ik een perfect paar vond, kwam mijn salaris iets te laat, waardoor ik een paar dagen te laat achter het net viste. Dit ging me niet nog een keer gebeuren, dat wist ik zeker. Zo kwam het dan ook, dat ik de order plaatste op die late dinsdagavond.Toen ik na een week een pakket op mijn kast zag liggen, rende ik er meteen heen de trap op om het op mijn kamer te openen. Ondanks de lage verzendkosten van €3,95, terwijl het pakketje uit Dublin kwam gevlogen, was het super goed verpakt: Allereerst scheurde ik het donkerblauwe papier ervanaf, om daarna een doos in een andere doos te openen, waarin mijn aankoop dan verpakt lag in schuimpapier en in plastic zakken.

En wat zijn ze pretty!  Dit paar is prachtig afgewerkt, het lookalike slangenleer met subtiele glitters, de extra bandjes die over de voet lopen en dan heb ik het nog niet eens over de prachtige hak. Inmiddels is het prijskaartje er al vanaf en heb ik deze schatjes al eens ingelopen en ze lopen ook nog eens heerlijk!


Ik kan in ieder geval al niet meer wachten om ze eens voor het 'echt' te dragen. 
Wat vind jij ervan?

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Je zult ze sowieso over een maand in real life kunnen aanschouwen op mijn 18e verjaardagsfeest! :D

   Verwijderen
 2. Ja heel mooi en met heel veel te combineren! :) Ik ben benieuwd naar jouw combinaties hiermee. Hoeveel kosten ze eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben er ook enorm blij mee, vooral -hoe stom het ook klinkt- met de kleur. Zwart kan nu eenmaal met vrijwel alles samen. Ik heb al een aantal outfits -waaronder mijn gala- ermee in gedachten. Deze schatjes kosten officieel €49,95, maar ik kreeg ze met €20 korting (exlusief verzendkosten.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Merci bien ma cherie! Ik ben er (alweer) verliefd op geworden. Gelukkig zitten ze als sloffen, alleen dan met een wat hogere hak eronder.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dankjewel Amber! Deze pareltje passentoch wel bij elke kleur en soort galajurk, die ik overigens nog moet gaan kopen met mam (:

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Merci bien <3 Ik werd er ook meteen verliefd op. Het mooie vind ik eigenlijk toch wel dat 'ie redelijk hoog is met zijn 12 centimeter maar er toch nog vrij classy uitzien (:

   Verwijderen
 6. Love your blog !xx I will be happy if u follow me :)

  http://luckysweeeetchild.blogspot.ru/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Dankjewel <3 Ze staan in mijn kamer nu ook op een speciaal plekje zodat ik ernaar kan staren en zwijmelen en om ze uit te lopen haha!

   Verwijderen