woensdag 27 maart 2013

Vero Moda zomercollectie met Poppy Delevigne.Hoewel ik wel al mijn zomerkleding van zolder gehaald heb, om te bekijken hoeveel kleding ik van mezelf nog mag kopen, laat de natuur ons - in tegenstelling tot vorig jaar - nog niet rond huppelen in rokjes en dunne panty's, al zouden we het nog zo graag willen (en oh wat willen we dat graag!). Maar hé, dat wilt niet zeggen dat winkels ons niet al jaloers mogen maken met mooie pr-foto's en de leukste zomercollecties. Dit deed Vero Moda gisteren in ieder geval bij mij - en wie ben ik om dan ook niet meteen deze mooie plaatjes met jullie te delen?


Het lijkt wel als de dag van gisteren dat ik hier aankondigde dat mijn all time favorite stijlicioon Alexa Chung vervangen werd door Poppy Delevigne. De vrouw, op wiens achternaam vast vaak genoeg geoefend is, schittert dan nu in de nieuwe zomercampagne voor modeketen Vero Moda. Zagen we eerst nog speelse kleding, is het deze zomer tijd voor vrouwelijkheid, bloemen met een tikkeltje leer.
Niet alleen prachtig mooie foto's werden me gemaild die mijn zin in het zitten op een wit strand, met mijn gelakte teennagels in het water te genieten van de zon, muziek en een heerlijk ijsje deed toenemen, maar ook kreeg ik de nieuwe kleding voor maart tot en met juni te zien. En wat een toffe items zitten daar tussen! Zoals ik al eerder de trends voor de lente beschreef, veel pastel is te zien, net als zwart, wit, bloemen en een stukje leer. Voor jullie zette ik dan ook mijn favorieten uit de nieuwe Vero Moda collectie van elke stijl neer, zodat jullie ook een idee krijgen, wat er in de winkels de komende tijd komt te liggen en welke items je weer op je verlanglijstje kunt zetten.

Wat vind jij van Vero Moda's zomercollectie?

4 opmerkingen: