zondag 10 maart 2013

Winnares Season Bags.


Een maand geleden alweer, vertelde ik in dit filmpje, dat ik een van jullie lieve lezeressen blij mocht maken met een wel heel leuk cadeautje, een nieuwe tas, die je zelf mocht uitzoeken bij het merk Season Bags, om samen met mij de zes maanden dat mijn blogkindje bestaat, te vieren. Op één maart sloot deze winactie en vandaag maak ik dan ook de winnares bekend.


'Ik volgde je al op bloglovin', en heb je direct geliked op facebook (leuk om te weten dat je ook een facebookpagina hebt :) ). 

Ik kies voor type 1, nummer 1. Dit omdat de tas echt overal bijpast met zijn kleur en stijl, eenvoudig maar mooi is én ik heb eigenlijk veel tassen met een lang hengsel, met een kort hengsel niet, dus ik kan deze zeker gebruiken. Echt een toevoeging aan mijn 'collectie' dus!'


Herken je deze reactie, Katrien? Ja, je leest het goed. Ik zou graag deze tas aan jou willen geven, niet alleen omdat jij als allereerste reageerde op deze winactie, maar ook omdat je sinds je me 'ontdekt' hebt door het interview van Suzanne, van Fashion is a party, je vaker mijn site aanklikt om er een lieve reactie achter te laten. Dus als jij me voor 19 maart je adresgegevens mailt naar myownfashiontale@gmail.com, zorg ik dat de tas in het model dat jij zo mooi vindt, zo snel mogelijk jouw kant op komt om hem toe te voegen aan jouw collectie!

Het liefst zou ik iedereen die mijn site bezoekt een presentje geven, maar helaas is dit niet mogelijk en zullen jullie het met mijn virtuele knuffels en liefde die ik jullie toe stuur moeten doen.
Maar niet getreurd, binnenkort komt er een nieuwe winactie aan!

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel! (: Nee grapje, gelukkig komt er binnenkort nog een winactie aan.

   Verwijderen
 2. Ow.. Ik heb maar snel gemaild :)
  Super leuk, dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het mailtje ontvangen! Het pakketje komt zo snel mogelijk jouw kant op <3

   Verwijderen
  2. Ok, ik kijk er al naar uit :)

   Verwijderen