woensdag 25 september 2013

Isabel Marant for H&M: THE PICTURES


Finally! Daar zijn ze dan, ietsjes eerder uitgelekt dan zou moeten, maar ze zijn er: de campagnebeelden voor Isabel Marrants collectie voor het Zweedse modeketen H&M. Dat dit een bijzondere collectie ging worden, dat wist ik al, maar het bleef toch spannend: zou ik me dit jaar me wagen aan een designerstuk? Zijn de patronen en het kleurgebruik weer zoals we van de Franse verwachten? Kijk mee en watertand van de nieuwe collectie.



En ja hoor! Haar kleding is zoals ik wel van haar zou verwachten: die moeiteloze combinatie van bohemian chic gemixt met rock 'n roll en een vleugje Franse urban attitude. Het gebruik van donkerrood en zwart/wit vind ik enorm mooi en geeft mij zin om in rond te dansen in de herfst. Niet gek dan ook dat ik het liefst bijna de hele collectie aan zou willen schaffen, maar als ik dan toch moet kiezen, geef mij dan maar het eerste jasje en de truien. En de donkerrode broek met ritsjes. En het vest. En. En. En. Wanneer komt ook alweer mijn salaris binnen?
























We moeten wel nog even geduld hebben, want deze collectie ligt pas 14 november in 250 winkels in H&M zaken, maar is natuurlijk ook online te koop. 



3 opmerkingen:

  1. Ik vind het een gave collectie, maar die schoenen kunnen echt niet. Ik hou totaal niet van dat soort schoenen, dus daar zul je mij ook niet in zien lopen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind het eerste paar pumps wel gaaf, maar de laarzen staan ook niet zo hoog op mijn wishlist haha! Gelukkis de rest van de collectie wel nice as sweets :D

      Verwijderen
  2. Jaa het jasje! En de laatste laarsjes vind ik geweldig. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen