woensdag 11 september 2013

New in: H&M Boots and Catrice Nailpolish.


Soms heb je van die dagen dat je geld wilt uitgeven. Gooi daar een paar uur luisteren naar een Sociologie college bij en je verlangen om iets nieuws te kopen is nog meer aangewakkerd. En nou ja, dan kun je je er wel tegen verzetten en vijftig triljoen hoofdstukken gaan samenvatten (want dat staat immers op je planning), maar je kunt ook gewoon aan die verlangens toegeven en naar de stad fietsen. En nou ja, dat was dus wat ik dan ook deed. In de regen naar de stad met Rutger. En in de regen terug met een legere beurs. Benieuwd welke artikelen mij armer maakte?



Naast wat minder interessante dingen als haarverf en een geprinte panty-oh misschien is dat toch wel interessant; daar komen volgende week artikels over!- werd ik weer verleid door Kruitvat. Geen idee wat die drogisterij voor een effect op mij heeft, maar er blijft altijd wel iets aan mijn vingers plakken. Nu is dat deze keer nou weer niet zo heel verrassend: Kruitvat gaf namelijk een Catrice nagellak '1+1 gratis' actie en aangezien ik de woorden 'gratis' en 'nagellak' samen wel heel aanlokkelijk vond klinken, vulde ik mijn collectie weer eens aan. (Ik hoor mijn moeder nu al vanuit Limburg roepen dat ik 'al genoeg nagellakjes heb. Je weet al niet meer welke je allemaal hebt.' Toch wel.) Maar goed, ik kocht dus een glanzende, sneldrogende topcoat. Simpelweg omdat ik houd van glans, een beschermingslaag maar niet urenlang wil wachten totdat mijn nagels droog zijn. De andere kleur vond ikzelf heel erg apart: een dieppaarse, aubergine-achtige kleur. Heel erg mooi. Die heet trouwens #38 Vino Tinto. Ik kan nu al niet wachten om mijn nagels als aubergines eruit te laten zien. 



























Van mijn volgende aankoop word ik heel erg gelukkig. En als ik gelukkig zeg, bedoel ik dansend op de fijnste feestjes, knusse tv-avondjes met je vriendinnen, liefde ontdekken in elk hoekje -gelukkig. Want zou je verwachten dat je tijdens je bezoek aan de H&M een suède enkellaars zou vinden, die niet alleen mooi afgewerkt is, maar ook een twaalf centimeter hak heeft om van te houden, gespen aan de zijkant, goed combineerbaar en lekker zit door middel van het plateau? Nee, dat dacht ik dus ook niet. Totdat Rutger me deze aanwees en ze tot mijn verbazing -ik heb echt hele dunne voeten- nog stevig om mijn sokken heen zaten ook. Hallelujah. Ik droeg ze net al naar de universiteit om even snel wat informatie op te halen en oh boy, ze zitten echt lekker. En het prijsje is ook wel fijn. €34,95 Is zelfs voor een arme student nog wel te doen, toch?


Wat vind jij van mijn aankopen?

11 opmerkingen: