zondag 23 december 2012

Favoriete outfits van 2012.


De cadeautjes liggen met de mooiste strikken eromheen ingepakt onder de boom.de kaarsjes branden en de kerstliedjes zijn al vanaf het moment dat Sinterklaas uit ons land vertrok, op de radio te horen. Nog maar één nachtje slapen en dan is het weer zover. Dan staat kerstavond alweer voor de deur en ik zou mezelf niet zijn als ik de avond van tevoren nog steeds niet weet, wat ik aan ga doen. Op zo'n momenten ben ik blij met een blog, waar ik mijn favoriete outfits uit kiezen kan en dat bracht me op een idee: wat nou als ik mijn favoriete outfits van het afgelopen halfjaar aan jullie laat zien? Dus hier zijn ze dan: mijn zes favorieten.


Ik ben dol op hoeden en grijp dan ook elke gelegenheid aan, om er eentje op te zetten. De eerste outfitspost mét hoed plaatste ik dan ook in september: een outfit die ik droeg naar een feestje. De outfitpost hiervan vind je hier.


Geef mij kleur en ik ben verkocht. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat deze outfit tot mijn favorieten behoort, door de combinatie van de kleuren koraalroze, mintgroen, zwart en wit. En dat terwijl ik deze outfitpost schreef, dat ik tijdens een baaldag maar snel wat kleren bij elkaar geraapt had. 


Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete outfit is, want het soort ombre-effect van het zachte beige naar het donkerpaars en zwart vind ik in deze outfit erg mooi én daarbij behoren de kledingstukken en pumps die je me hier ziet dragen, ook nog eens tot de favoriete items uit mijn kledingkast. Ik zie dit mezelf eigenlijk ook nog wel morgenavond dragen terwijl we cadeautjes uitpakken en All you need is love kijken. Een outfitpost hiervan vind je hier.


Deze foto maakte Tom van me, tijdens een dagje treinen. Op de foto zie je me voor het eerst in mijn kasjmir trui en Chanel-a-like short, twee items die ik nu nog steeds met plezier uit de kast pak. De foto kun je hier vinden.

Feestoutfit nummer twee! Het zwarte pailletenrokje matcht met de holografische nagellak en door de kasjmir trui, rode lipstick en gouden sieraden geeft het toch een mooi volwassen uitstraling. De outfitpost hiervan vind je hier.


De laatste outfitpost van dit jaar mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje: ik loop helemaal niet vaak in een baggy broek en Vans rond, maar de kleuren in de broek, maken deze outfit toch wel weer helemaal Carmen. De outfitpost hiervan, vind je hier.

8 opmerkingen:

  1. Thnx voor je reactie op mijn blog.
    De eerste outfit en je glitterrokje zijn mijn favo..

    Check mijn blog en laat een reactie achter
    Bye

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief dat je 'n reactie plaatst. Toevallig droeg ik vandaag mijn glitterrokje tijdens Kerstavond.
      Liefs <3

      Verwijderen
  2. Ik vind die feestoutfit nummer 2 het leukste! leuke outfits en blog! Liefs Nina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Altijd leuk om zo'n lieve complimentjes te lezen. Liefs!

      Verwijderen
  3. ӏ am genuinеly wastіng all
    of the dаy reading all these pοsts.
    Well, at least this iѕ still morе pгoductiѵе than yeѕterday wаѕ!
    . At lеast I will fіnd out something.


    my blοg post: www.bauklotz.tv

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I have no idea if I should take this as a compliment or not haha!
      But anyway, thanks for visiting my blog (:

      Verwijderen