dinsdag 25 december 2012

Getting ready with me for Christmas Eve.



December is de maand van uitpakken. En dan heb ik het niet alleen over de eventuele pakjes in je schoen, die door Sinterklaas himself erin zijn gelegd of onder de met rode kerstballen versierde kerstboom op je liggen te wachten, maar ook over je kleding en make-up. Want december, dat is de feestmaand waar we met zijn allen van houden. Ook ik trek met deze dagen mijn mooiste kleding aan en experimenteer meer met make-up dan normaal. Zin om mee te kijken hoe ik me klaar maakte voor kerstavond 2012?


Foundation: L'Oréal Paris 'Infallible'
Concealer: Essence 'Stay Natural'
Poeder: Hema 'True Mineral Powder'

Make-uptime! Als eerste bracht ik wat concealer op wat rode plekjes, een dun laagje foundation en een mattererende poeder eroverheen aan, zodat mijn huid niet glimde op elke foto die deze avond gemaakt zou worden. Verder werkte ik mijn wenkbrauwen bij met donkerbruine oogschaduw, aangezien mijn wenkbrauwkit net op was.


Oogschaduwpallete: Urban Decay 'Naked 2'
Oogschaudwpallete:  Sleek 'Au Natural'
Oogschaudwbasis: Too Faced 'Shadow Insurance'
Eyeliner: Malu Wilz 'Black'



Ik ben dol op oogschaduwpallettes. Zo'n enorme verrassing dat ik een mooi kunstwerkje op mijn oogleden wilden plaatsen, was het dan ook niet. Dit deed ik door eerst een oogschaduwbasis aan te brengen, zodat mijn oogschaduw beter bleef zitten. Daarna bracht ik een lichtroze kleur uit het Naked 2 palette, genaamd Bootycall aan over heel mijn ooglid. Vanaf de helft van mijn ooglid werkte ik met de roze glitter Chopper naar buiten toe, met in de hoek een mix van de koperen kleur YDK, donkerpaarse Busted en de zwarte kleur Blackout. Om het nog wat donkerder te maken, koos ik uit het Sleek palette nog de derde en vijfde kleur van de onstere rij die ik in het uiteinde van mijn ooghoek erin blendde. Onder mijn onderste wimpers plaatse ik ook Bootycall, Chopper en Busted naar buiten toe. Verder plaatste ik nog de bruine glitter -als eerste in de onderste rij van het Sleek palette- in mijn arcadeboog en een highlighter onder mijn wenkbrauwen. Met een eyeliner plaatste ik een dun zwart lijntje, met een kleine wing naar buiten.


Nepwimpers: Eye Candy 'Naturalise Your Eyes'
 Mascara: L'Oréal Paris 'Volume Million Lashes Extra Black'

Nepwimpers! Nog nooit had ik eerder een paar aangebracht, maar kerstavond leek me wel eens een mooie gelegenheid om er mee aan de slag te gaan. Ik had bij de Kruidvat een paar van Eye Candy gehaald: de 'naturalise your eyes'.  En ik moet zeggen, het ging verrassend makkelijk,. Binnen twee minuten had ik beide nepwimpers aangebracht en de toegevoegde wimperlijm liet deze wimpers ook de hele avond op mijn oog zitten. Op mijn eigen wimpers er nog wel mooi in te blenden, bracht ik wel nog een laagje van mijn favoriete mascara aan.

Blush: Essence 'Think Pink'
Highlighter: MeMeMe 'Beat the Blues'
Lipstick: Dior 'Diorkiss'

Daarna pakte ik mijn enigste blush uit mijn make-upbox en bracht die op de appeltjes van mijn wangen aan. Daarboven depte ik met mijn vingers een beetje highlighter, zodat een gezonde glans op mijn jukbeenderen te vinden was. Als laatste sloot ik af met een roze lipstick.


Verder trok ik mijn chiffonblouse aan, in combinatie met mijn zwarte pailletenrok, lakte mijn nagels bordeauxrood en krulde mijn haar naar één kant om klaar te zijn voor een avond boordevol gezelligheid en lieve kaartjes.

En daarnaast wens ik natuurlijk iedereen kerstkransjes, cadeautjes versierd met de mooiste strikken eromheen en glinsterende kerstballen toe. Maar vooral kerstdagen waar je omringd wordt door liefde, vrienden en gezelligheid, waar je van genieten kunt en het jaar op een mooie manier mee kunt afsluiten.

Hoe zag jij er op Kerstavond eruit
en hoe bracht jij deze door?

7 opmerkingen:

  1. You look so beautiful in that picture! You are very naturally beautiful :) I'm having a giveaway if you'd like to enter :)
    http://improvisedintentions.blogspot.co.uk/2012/12/christmas-giveaway.html Hope you have a good NYE! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. That's really nice of you! I'll take a look and I wish you a perfect beginning of the new year <3

      Verwijderen
  2. I totally love your brown smoky eye shadow! <3
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Dankjewel <3 Ik herinner me dat sowieso als een heel erg mooie dag.

      Verwijderen