zaterdag 8 december 2012

Outfit #12: What to wear when it's snowing?


Gisteren begon niet alleen de SE-week, maar sneeuwde het ook voor het eerst in ons kikkerlandje. Ik genoot ervan, door een paar uur durende wandeling door de Limburgse bossen te maken en mislukte sneeuwballen te gooien. Maar sneeuw betekent ook temperaturen onder nul. En daar moet je zeker met je kleding rekening mee houden.


Ik heb een aantal truien in mijn bezit, maar geen enkel exemplaar is warm genoeg om zo te dragen. Daarom begon ik verschillende laagjes te creëren - en laat ik dat nou net heel erg leuk vinden om te doen. Ik startte door twee tops over elkaar aan te trekken en daar een blouse overheen te knopen zodat mijn nek warm was.


Daarna trok ik een trui uit de kast, die jullie al vaker op dit blog voorbij hebben zien komen: deze scoorde ik in de opruiming van de Vero Moda voor een enorm fijn prijsje. Deze trui heeft een enorm XXL-effect, maar dat vind ik eigenlijk wel eens heel tof. Verder zijn de lengte en de vleermuismouwen ook een erg gaaf detail.


Tijd om mijn benen te verwarmen! Diegenen die me goed kennen, weten dat ik enorm fan ben van shorts, rokken en jurkjes: mijn kledingkast puilt hiervan uit. Zo kon ik het dan ook niet laten om deze short eronder aan te trekken omdat ik zo erg van de combinatie van cognac en wit houd. Maar eerst stak ik mijn benen in een panty en met daaroverheen een thermo-maillot -die een echte aanrader is, ik zou niet meer zonder kunnen.


Een paar oorbellen, een paar dikke sokken in mijn zwarte laarzen en ik was klaar om het Limburgse landschap te verkennen.


Trui: Vero Moda
Tops: Tally Weil, Pimkie
Blouse: Primark
Short: De Corps
Maillot: marktkraampje
Panty: Hema
Sokken: Hema
Laarzen: Céline

Wat droeg jij op de eerste besneeuwde dag van dit jaar?

6 opmerkingen:

  1. Dat witte blousje van jou is echt een musthave. Wauw X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dankjewel <3 Dat is ook echt mijn beste aankoop van het jaar.

      Verwijderen
  2. super leuk gedaan :) hihi, die erste foto, ik moest er echt om lachen!
    liefs, laila.
    www.attheboutique.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik wilde eens laten zien hoe ik laagjes creëerde en dat op een nieuwe manier doen. Fijn om te horen dat je het leuk vindt <3

      Verwijderen
  3. Chanced upon your blog and enjoy reading it!

    BeantwoordenVerwijderen