donderdag 10 januari 2013

Blogsale.


Terwijl de meesten hun kamer of kledingkast opruimen in de lente, wanneer de schoonmaakkriebels en daardoor ook de stofzuiger en vochtige doekjes weer in het rond vliegen, duik ik het liefst in begin januari mijn kamer in, om deze schoon te maken voor het nieuwe jaar. Het leukste vind ik echter om mijn kledingkast in te duiken, om er met de kleding die ik al langer dan een half jaar niet meer draag, uit te komen. Klaar om ze één voor één te fotograferen en ze aan een ander te geven, die ze niet in de kast laat verstoffen, maar er gelukkig mee is.

Deze keer haalde ik vijftien items uit mijn kledingkast, die ik niet meer droeg en zette ze niet alleen op Marktplaats, maar ook meteen voor jullie op een rijtje om mijn kledingsmaak van het afgelopen jaar te laten zien en om misschien een van mijn bezoekers blij te maken met een nieuw blouse, vest of trui.

Note: elk item heeft maat M of schoenmaat 40.


Klaar om je liefde aan een Brit te verklaren, dan scoor je in ieder geval al met dit vest met Engelse vest pluspunten. Maar ook als je geen Engelsman aan de haak hebt geslagen,
dan ben je met dit vest klaar om de show te stelen.


Deze blauwe zwaluwtrui, afkomstig van America Today voor €34,95, heb ik pas éénmaal gedragen. Deze trui heeft driekwart mouwen, een ronde hals en is bedekt met de trend van dit moment: zwaluwen. Verder is deze trui goed gestikt en bevat deze een rits op de achterkant.
Een trui om complimentjes mee te vangen.

  
Een date, een verjaardag, een speciale dag of gewoon zin om een leuk roze kledingstuk te dragen? Dan is deze mooie blouse iets voor jou. Hij is opengewerkt, heeft knoopjes en een ronde hals.


Deze trui kocht ik een vorig jaar in Belgie, maar heeft men me niet vaker dan drie, vier keer dragen. De V-hals valt mij namelijk net iets te diep, maar voor een ander kan 'ie een mooi plekje in haar kledingkast veroveren: deze trui is van het merk EDC by Esprit en is super afgewerkt.
Verder is deze trui ook getailleerd, zodat het roze er mooi uitspringt.


Dit vest brengt je zo weer terug naar al je herinneringen, die je bij je oma hebt opgedaan: de nostalgie springt ervanaf. De roze bloemen op de witte ondergrond springen eruit en maken je hele outfit tot een feestje.


Heb je het koud, wil je je nieuwe jurken opleuken of gewoon wat kleur toevoegen aan je outfit?
Dan is dit bolerootje met drie, grote knopen en toffe kraag iets voor jou.


Ben je op zoek naar een shirt van een speciale stof mét print? Dan is dit iets voor jou! Het shirt heeft een soort streep/panterprint en switcht tussen licht- en donkergrijs.
Én het is gemaakt van een speciale soort sweatstof, waardoor je het liefst in dit kledingstuk wilt wonen.


Dit grijze shirt van de Vero Moda heeft driekwart mouwen en zit boordevol mooie details. Zo zijn de mouwen en de onderkant erg mooi afgewerkt en zelfs de kraag bevat knoopjes. Dit is een heerlijk shirt om in weg te kruipen.


Deze baseballbaljacket zien we, nadat deze zijn comeback maakte twee jaar geleden,
nog steeds in het straatbeeld. Deze kan dan ook zo van jou zijn.


Bevallen de koude winters je niet zo? Heb je er genoeg van dat je niet je je kanten tops kunt dragen, door de kou? Dan heb ik hier de oplossing voor je. Dit zwarte vest is namelijk gemaakt van kant, maar koud zul je het niet hebben door de fleece binnenin.Verder bevat dit mooie vestje een gouden rits.


Dit shirt is nog nieuw. Ik kocht het vorige zomer, maar heb het nog nooit aangehad.
Het is een wit shirt, met rood aztekenprint en een indianenprint erop.
Verder heeft dit shirt een ronde hals en korte mouwen. Echt, een zomertopper.


Deze short, afkomstig uit de H&M Conscious Collection komt jullie vast nog wel bekend voor.
Dit shortje is wit, met uitlopende pijpjes en heeft een bloemenpatroon.


Deze zwarte jeans komt van de Lady Sting en zit als gegoten. De enige reden dat ik hem weg doe, is dat hij te breed bij mijn heupen zit. Verder is de staat ervan prima, heeft hij rechte pijpen met een beetje strech
en een zilveren knoop.


Dé H&M sleehakken kent iedereen wel. Deze tien centimeter hakken zijn van kurk met een los bandje om de hiel en nog helemaal nieuw. Vanbinnen in is de schoen goud bekleed, met een zwarte peep-toe
en al voor €10,00 kunnen ze van jou zijn!


Deze Piedro laarzen in maat 40 zijn een aanwinst in het schoenengedeelte van je kledingkast. Ze zijn gemaakt van soepel leer, bevatten een klein stretchgedeelte waardoor ze heerlijk aan je voeten zitten én door de wisselende combinatie van bruin en zwart zijn ze zowel stoer als classy, waardoor iedereen complimentjes over Uw nieuwe pareltjes zal geven. De waarde van deze laarzen is €129,95, maar voor  €30 kunnen ze al van jou zijn.

Ben je nu toch nieuwsgierig geworden naar één of meerdere items? Klik dan op de prijs van elk product, daar vind je een link die naar de Marktplaatsadvertentie leidt of stuur een mailtje naar myownfashiontale@gmail.com.

Wat voor kledingstukken, die je vroeger droeg,
zou je nu het liefst zo snel mogelijk verkopen?

10 opmerkingen:

  1. Best wel leuke items hiertussen. Leuke tekstjes, maar ik dacht telkens, waarom doe je deze dan weg als het echt zo'n leuk kledingsstuk is als je schrijft? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje. Ik snap je punt, maar ik wil meer ruimte in mijn kledingkast en omdat ik deze items al langer dan een half jaar niet meer heb aangehad en ze niet meer bij mijn kledingstijl passen, wil ik ze graag aan een ander doorgeven (:

      Verwijderen
  2. Susan Schoenmakers10 januari 2013 om 17:28

    Ik heb echt interesse in het t-shirt met sweatstof. Ik vraag me alleen af of het t-shirt oversized is, anders gaat dit waarschijnlijk niet passen. Ik zit trouwens bij je op school als dat makkelijker is :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Helaas heb ik het shirt nét verkocht, maar ik moet nog een ander gedeelte van mijn kast uitzoeken plus mijn zomerkleding. Misschien kom je dan nog een item tegen, waar je interesse in hebt (:

      Verwijderen
    2. Susan Schoenmakers10 januari 2013 om 17:35

      Bedankt voor het antwoord :) Wel jammer van het t-shirt! Volgende keer beter inderdaad (:

      Verwijderen
  3. Die trui met die grijze strepen is echt leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, maar toch gaat 'ie weg haha! Ik kon hem niet meer goed combineren, zoals ik zou willen en ik heb laatst nog een item in diezelfde soort stof gekocht. Het wordt nog eens tijd dat we met zijn tweeën gaan winkelen!

      Verwijderen
  4. Ik vind de trui echt leuk, dus misschien als onze moeders nog eens koffie gaan drinken kan ik de trui eens in het echt bewonderen :)
    Ja dat moeten we zeker doen er is altijd plaats voor nieuwe kleren in mijn kast haha. Ik heb over drie weken tentamens en daarna heb ik een paar rustige weekenden dus dan kunnen we misschien gaan winkelen :)
    xx Amber

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als onze moeder komen koffie drinken, kom je anders ook maar eens langs (: En anders gaan we eens flink winkelen, alleen in de carnavalsvakantie en week 12 en 13 kan ik niet. Sms me maar, wanneer je kunt. Kunnen we eens goed gaan Primarken :D

      Verwijderen
  5. Ik lees net dat de trui al is verkocht haha :')

    BeantwoordenVerwijderen