zaterdag 26 januari 2013

Let's get personal 'Tag': Liebster Award.



Als nieuweling in de grote wereld der bloggers, had ik geen idee wat ik in het begin aan zou moeten met 'tags', die wel op het hele wereldwijde web leken te zijn. Wat deed je daar nu mee? Alsof mensen graag zouden willen lezen wat voor eten ik het liefst maak of van welk nummer ik 's morgens vrolijk wakker word. Nu, zo'n vier maanden dat ik voor het eerst werd getagd door Lisa, besloot ook Nicolien mij met een vragenlijstje te verwennen. Ik besloot deze vragen dan toch maar eens in één artikel te combineren, dus ga er maar eens goed voor zitten met een kopje thee, want it's about time to get personal.

De regels van Liebster Award:
-Je noemt de blogster, die je genomineerd heeft
-Je beantwoordt de vragen, die je gesteld zijn
-Je bedenkt zelf elf vragen, die je aan elf genomineerden doorgeeft
-Laat de genomineerden weten dat jij hen genomineerd hebt.

- Wat is je favoriete tijdschrift?
Ik denk dat al mijn lezers deze vraag blindelings voor mij zouden kunnen invullen, ik heb al mijn liefde voor mijn favoriete tijdschrift al zo vaak op dit blog voorbij gestrooid, dat het eerder gek zou zijn, dat iemand het niet zou weten. Want ik ben Elle-verslaafd en neit zo'n beetje ook. Ik ben dol op de schrijfstijl, de cynische stukjes, de columns, de fotoshoots en ga zo maar door.


- Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik probeer, naast mijn huiswerk en bijlessen, ook genoeg vrije tijd in te plannen. Deze tijd besteed ik het liefst samen met één of meer van mijn lieve vrienden om gezellig een film te kijken, bij te kletsen, een drankje te doen en ga zo maar door, maar wanneer dit niet gebeurt, ben ik óf buiten te vinden om te fotograferen óf op mijn kamer, waar ik verhalen schrijf, mijn kledingkast inruim of gitaar speel.

- Welk make-up merk is jouw favoriet?
To me there's only one and one only: ik ben namelijk gek op elk make-upproduct dat L'Oréal Paris uitbrengt. Elk lakje, eyeliner en blush, die ik ervan gekocht heb, zijn van super kwaliteit en dan heb ik het nog niet eens over het feit dat L'Oréal mijn favoriete mascara aller tijden verkoopt.

- Wat wil je altijd nog een keer doen in je leven?
Wat ik nog een keer zou willen doen in mijn leven? Ik zou graag een tv-opname willen bijwonen, maar lucky me, dat gebeurt over een kleine anderhalve maand. Verder zou ik graag een stedentrip-reis willen maken, een backpackvakantie door Australië en stage lopen bij een internationaal kledingbedrijf.

- Wie is je stijlicoon?
Mijn stijlicoon is zonder twijfel Olivia Palermo. Zij is niet alleen een prachtig mooi person, weet wat ze wil en heeft een baan waar ik alleen maar van kan dromen, maar verder bezit ze ook nog eens een kledingkast waar ik jaloers op ben. Ik zou graag eens een kijkje daarin nemen, want zij is, net als ik, ook dol op prints en kleur.

- Ben je meer van girly kleding of hou je meer van stoere kleding?
De ene dag ben ik te vinden in een baggy trui, de andere loop ik rond in een pailletenrok en de dag daarna paradeer ik rond met een hoed op mijn hoofd. Ik denk dat ik niet eens één specifieke kledingstijl heb, daarvoor vind ik het mixen en matchen van verschillende materialen, stoffen en kleuren veel te leuk voor.

- Naast welke mannelijk celeb zou jij 's ochtends wel wakker willen worden?
Naast welke mannelijk celeb ik 's ochtens wakker zou willen worden? Dat is een moeilijke. Als ik dan toch moet kiezen, dan zou ik wel een ontbijtje met meneer James Arthur willen eten. Deze man is down to earth, heeft een stem om verliefd op te worden en ik ben ook nog eens dol op zijn kledingstijl.


- Waarom ben je begonnen met bloggen?
Als een klein meisje had ik al een rijke fantasie en begon ik met het opschrijven van die verhalen. Daarna begon ik langzamerhand het schrijven steeds leuker te vinden, waardoor ik verschillende blogs startte, waar ik verhaaltjes of poëzie op neer strooide. Het bloggen had dus al eerder mijn hart veroverd, maar bloggen over mode; dat durfde ik nog niet. Tot ik op 12 augustus vorig jaar opeens dacht, waarom ook niet? Ik vind mode hartstikke tof en ben er graag mee bezig, ik wil mijn passie kwijt.

- Waar haal jij je inspiratie vandaan voor een nieuw artikel?
Ik haal inspiratie uit van alles en nog wat. Ik heb mezelf opgedragen om te proberen om elke dag een andere outfit aan te hebben, dit zorgt ervoor dat ik creatiever word. Outfitposts maak ik, wanneer ik blij ben met de combinatie die ik in de ochtend heb gemaakt. Verder krijg ik zo nu en dan ook eens een persbericht, maar meestal schrijf ik gewoon artikels, die ik zelf ook het liefst zou willen lezen.

- Welk seizoen vind jij qua kleding het leukst?
Ik ben dol op shorts, jurken, panty's en rokken. Dat zijn dé kledingstukken, waar ik me het fijnst en echt mezelf in voel. De winter is hier helaas, met haar kou, niet altijd geschikt voor. Geef mij maar een warme lente, dan kan ik voor mijn gevoel weer helemaal los gaan met kleur en stoffen en heel veel shorts.

Nicolien:

-Wat is je favoriete winkel?
Deze vraag kreeg ik een aantal dagen geleden ook al tijdens een wiskundeles gevraagd: ik ben dol op de Zara, maar ook de Vero Moda, H&M, Sacha, Six, Accesoires en Berska bezoek ik graag. Zolang het een kledingwinkel is, ga ik er graag naar binnen om aan de stof van de kleding te 'voelen'.
 
-Naar welk land zou je emigreren, als je moest?
Hier hoef ik totaal niet lang over na te denken: ik zou meteen naar Engeland verhuizen. Ik was laatst in London en ik ben dol op die cultuur, het goddelijke accent en de mode die daar veel geëxperimenteerder is dan in ons kikkerlandje.

-Heb je iets gekocht, waar je spijt van hebt? Zo ja, wat?
'Koop het bij twijfel.' Dat is de winkelspreuk, die ik mezelf heb aangeleerd. Nu klinkt dat alsof ik de grootste shop-a-holic aller tijden ben, maar dat is niet zo. Ruilen kan altijd. Ik heb, na twee jaar, nog steeds spijt dat ik niet een paar goedzittende pumps uit Parijs heb meegenomen, toen ik ze zag staan. Maar spullen, waar ik spijt van heb? Ik heb wel eens truien gekocht, die te 'simpel' waren of een niet zo mooi paar laarzen, maar grote miskopen, nee, die kan ik me niet herinneren.

Wat heb je liever: een boek lezen of televisie kijken?
Voor mijn exemenjaar moet ik al een hoop boeken lezen en televisie kijk ik ook niet veel meer. Geef mij maar veel (Amerikaanse) series of toffe films op mijn pc en ik ben een tijdje zoet.

-Wat is je favoriete parfum?
Nadat ik een proefmonstertje van Diesels Loverdose helemaal op heb gemaakt, ben ik gek op die geur. Verder vind ik de nieuwste geur uit de Christina Aquilera-lijn ook erg lekker ruiken.

-Als je moest kiezen: nooit meer hakken of nooit meer sieraden dragen?
Wauw, dit is wel een lastige! Ik ben namelijk dol op mooie hakken, maar kan ook genieten wanneer ik een mooie ketting draag. Beide kunnen zoveel aan je outfit toevoegen. Als ik dan echt, echt, echt moest kiezen, zou ik kiezen voor de heels -al doet dat pijn in mijn schoenenhart- want hoe minimalistisch qua sieraden ik ook geworden ben, ik kan me geen dag voorstellen zonder ring, ketting of oorbellen.


-Hoe beschrijf je je stijl in drie woorden?
Kleurrijk, vrouwelijk en verschillende materialen.

-Waarom heb je een blog, voor de lol, of wil je je er je baan van maken?
Ik blog omdat ik het leuk vind, omdat ik mijn liefde voor dit onderwerp wil delen. Later zou ik het liefst in de media terecht willen komen of in de p.r. van een groot kledingbedrijf. Het zou tof zijn, om dit blog te zien veranderen in een bijbaan, om persevenementen mee te maken en meer te leren van mode, maar ik zou meer willen dan alleen hierop te schrijven. Misschien denk ik daar over een paar jaar anders over, maar voor nu is dit blog een mooie uitlaatklep voor mij, naast al mijn andere bezigheden.

-Wat is je favoriete bloem?
In tegenstelling tot de meeste meisjes, ben ik niet dol op rozen of tulpen. Nee, ik kan heel gelukkig worden van orchideeën  Wat een prachtbloemen zijn dat. Als ik later een appartement heb, zal ik er zeker voor zorgen dat deze boordevol deze pareltjes staat.

-Wat is je top drie van favoriete blogs?
Ik bekijk dagelijks graag de blog van
Suzanne: www.fashionisaparty.com
Sammi: http://www.beautycrush.co.uk
Esmée: http://fashion-fever.nl/


Wat is je favoriete runway show van lente/zomer 2013?
De ontwerpen van Philosophy di Alberta Ferritti voor de 2013, vond ik erg tof en zeer verfrissend. Van de prints die in de hele collectie te vinden waren tot de mannelijke vibe: ik houd daar wel van.

Vragen voor de blogster, die ik nomineer.
-Hoeveel tijd besteed jij aan je blog?
-Wat vind je het leukste aan bloggen?
-Wat zou jij graag nog willen bereiken in je leven?
-Heb je een speciale herinnering, zo ja welke?
-Welke persoon zou je graag willen zijn en waarom?
-Welk kledingstuk doe jij nooit meer weg?
-Wat is je favoriete designer?
-Welke kledingtrend zou jij graag het liefst zo snel mogelijk zien verdwijnen?
-Wat staat nog bovenaan op je verlanglijstje
-Nooit meer make-up op of elke dag een bad-hair day?
-Welk make-upproduct raad je iedereen aan?


De blogsters die ik nomineer zijn de jongste, de leukse of diegenen die net begonnen zijn met bloggen:
-Sanne: http://sannesfashionworld.blogspot.nl/
-Joy: http://joyjurgers.blogspot.nl/
-Jeanine: http://shareawesomethings.blogspot.nl/
-Ingeborg: http://onelifecanmakeachange.blogspot.nl/
-Eva: http://bawring.blogspot.nl/
-Lana: http://a-pretty-world.blogspot.nl/
-Vanes: http://vanesrawr.blogspot.nl/
-Amber: http://bonjourmadameparis.blogspot.nl/

Wat vind je van een tag?

20 opmerkingen:

  1. Wow, superleuk dat ik genomineerd ben! Ik heb de tag al twee keer gedaan, maar ik voel me wel heel vereerd! Dankjewel! En ik volg je. :)
    xoxo Lana.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik doe hem daarom ook twee in één. You're welcome, je verdiende hem ook, als een van mijn eerste volgers (:
      xxx

      Verwijderen
  2. Hello dear!
    i did not know your blog, it's great!
    you have a new follower, follow me back?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks dear, that's really nice to hear.
      I'll check out your blog later (:

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Ik was eerst een beetje bang dat 'ie veel te lang ging worden, maar toen ik uiteindelijk al die vragen had beantwoord, vond ik het zonde om te gaan knippen. Fijn om dan te horen, dat hij toch niet al te lang is geworden en het leuk om te lezen is, Anne (:

      Verwijderen
  4. Wat leuk dat je me genomineerd hebt! =) Ik dacht echt: huh.?
    Dankjewel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het wel leuk, om jou als beginnende blogger te nomineren (: Ik kreeg mijn eerste tag ook zo vroeg, maar weet nu dat het toch wel leuk is om te doen. Zo leren je lezeressen je ook meteen beter kennen. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden :D

      Verwijderen
  5. Echt superlief van je dat je me genomineerd heb! Ik zal eens goed over de vragen nadenken en ze binnekort posten! :)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan <3 Ik ben blij dat je het leuk vindt. Ik ben benieuwd wat voor antwoorden je gaat geven (:

      Verwijderen
  6. Wow, is me dat even een stukje leesvoer :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was ook mijn grootste zorg, of het niet té lang werd, dat het meteen werd overgeslagen. Gelukkig hoef je niet elke vraag en/of antwoord te lezen. Ik zag trouwens dat je mijn blog ontdekte via Suzanne van Fashion is a party, heel erg leuk! (:

      Verwijderen
  7. Hello dear,

    You look beautiful!

    Would you like to follow each others blogs with blogger, facebook and bloglovin?

    Also it is the last day off a giveaway on my blog, you can win amazing iphone covers! Don't miss it!!

    Have a nice day!
    gV

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi, that's really nice of you <3 I'm too late for your giveaway, but I'll definetly take a look on your blog. I wish you a beautiful day.

      Verwijderen
  8. Thnx 4 ur comment, dear!!! Like ur blog!!!
    with pleasure I will follow you)))

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk Carmen! Van de week ga ik er tijd voor nemen! :-) X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Reacties
    1. Dankjewel <3 Is dat typen als een razende toch nog ergens goed voor geweest :D

      Verwijderen