zaterdag 19 januari 2013

New in: H&M Clutch


Geef mij kleur en ik ben tevreden, ik ben blij, ik ben gelukkig. Na de eerste schooldag van 2013, liep ik door de stad, op zoek naar een item dat ik kon kopen van de €5 waardebon van de H&M, die ik in december bij de aankoop van mijn gestreepte broek kreeg. De nieuwe collectie viel me nogal tegen, vandaar dat ik meteen naar accessoiresrekken door liep. En wat voor iets gaafs ik daar zag liggen..


Ik hou van tassen, altijd gedaan ook. Mij zul je dan ook niet snel zien zonder een exemplaar, niet alleen omdat ik vind dat een tas een accessoire op zich is, maar ook omdat ik er een hekel aan heb om op een plaats te arriveren en erachter te komen dat ik iets vergeten ben, omdat het niet in mijn broekzakken paste. Ondanks dat, is mijn tassencollectie nog niet eens zo heel groot en ik was dan ook op zoek naar een nieuw exemplaar, dat een plekje op de bovenste plank van mijn kledingkast kon veroveren.




Al snel trokken de drie felle kleuren van dit model, mijn oog. Wie zegt dat donkerpaars/bordeauxrood, roze en rood bij elkaar vloeken, heeft het vanaf vandaag toch mis, want wat vind ik deze kleuren mooi samen! Het zilveren detail vind ik gaaf, maar het meest toffe vind ik toch wel de manier waarop deze tas opent; namelijk door het roze vlak naar voren te trekken, hoe cool is dat?


Ik ben er in ieder geval al heel erg blij mee en combineerde deze clutch in mijn hoofd al met vakantiekleding of misschien gebruik ik hem zelfs eind mei tijdens mijn eindgala.

Wat vind jij van deze gekleurde clutch?

17 opmerkingen:

  1. Hij is heeeel erg leuk! Ik heb ook van die 5,-bon een clutch gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! En ja? Wat toevallig! Wat voor exemplaar heb jij nu in je kast liggen? :D

      Verwijderen
  2. Heel mooi, de kleuren passen inderdaad goed samen. maar moest je een volledige outfit maken in deze kleuren zou het nogal clownachtig worden denk ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je in diezelfde kleuren zou blijven, ben je inderdaad net een verfpalette. Ik zou er eerder voor kiezen om de rest van mijn outfit heel neutraal te houden: een wit shirtje of een little black dress (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Dankjewel! Ik was er ook meteen gek op. Echt zo'n geval van 'ik kwam, ik zag en ik kocht' haha! :D

      Verwijderen
  5. Super leuke clutch ! Zou hem zelf ook kopen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik kan nu al niet meer wachten totdat ik hem voor een outfit uit de kast kan toveren (:

      Verwijderen
  6. Hi! I really like your blog, so I nominated you for the 'Liebster Award'.
    Maybe you've already heard about it. If not, you can find all the information on my blog. I hope you will take part of the award! Love, Nicolien

    http://thegirlwiththeheels.blogspot.nl/2013/01/liebsteraward.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. By the way..that clutch is beautiful!!

      Verwijderen
    2. Dankjewel <3 Dat is leuk om te horen.
      Ik zal er eens naar kijken.
      Liefs!

      Verwijderen
  7. Mooi!!
    Liefs, Paula
    www.fashionity.nl

    BeantwoordenVerwijderen