donderdag 17 januari 2013

What I would like to wear today.


Terwijl de natuur momenteel wel het woord 'winter' lijkt uit te schreeuwen, met haar kou, sneeuwachtige weilanden en donkere luchten, kijk ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar uit naar die zomerdagen waar de zon je huid van een mooi kleurtje voorziet en je je niet druk hoeft te maken welke dikke panty er nu weer aangetrokken moet worden. Misschien komt dat doordat mijn vriendinnen en ik een vakantie aan het boeken zijn in een warm Europees land, misschien omdat ik al de hele week aan het kijken voor galaspulletjes of misschien gewoon omdat ik met heel mijn hart gek dol ben op de zomer.


Als het dan ook nú spontaan vijfentwintig graden zou zijn, hoefde ik me geen seconde te bedenken en naar buiten rennen om ijsjes te eten, naar een klein riviertje gaan om daar met mijn voeten door het water te bungelen of om gewoon te genieten van de zon. Maar dan wel in deze outfit want een leren hoge taille short in contrast met de lieve bloementop en cognac accenten om de boel een beetje op te spicen: dat is precies mijn stijl. En witte sokken in mijn schoenen, gewoon omdat ik dat zelf heel erg leuk vind.





Top: Primark
Tas: New Yorker
Zonnebril: Sacha
Ringen: Six, Bubba with glasses
Leren Short: Topshop
Brogues: Sacha

Verheug jij je ook al op de zomer? 

8 opmerkingen:

  1. Zulke schoentjes heb ik ook! :-) En wat een geweldig shortje, nu inderdaad lekker dragen met een dikke panty! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben echt dol op brogues (: Een héle, héle, héle dikke panty haha :D

      Verwijderen
  2. Echt super leuke outfit, en ik kan ook niet wachten op de zomer!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci bien ma cherie <3 Het leren broekje doe ik nu ook al aan tijdens deze regenachtige dagen, maar ik zal er pas echt blij mee zijn wanneer ik het aandoe tijdens zo'n mooie, warme zomerdag dat ik er in kan rond huppelen haha!

      Verwijderen