maandag 18 februari 2013

Outfit #15: Traditional DinerHoe spontaan en impulsief ik ook ben, mijn ouders zijn daarin precies het tegenovergestelde. Terwijl ik verlang om zoveel mogelijk van de wereld te zien, om vreemde landen te ontdekken en culturen te snuiven, struinen zij al jaren af naar een kleine badplaats in het zuidwesten van Zeeland, waar zij elke carnaval- en zomervakantie hun koffers neergooien in hetzelfde huisje. Niet dat ik klaag hoor, maar in een wereld van tradities hou ik er ook wel eens van om iets nieuws, iets anders te doen. Toch is er één traditie die ik wel erg kan waarderen: de allerlaatste vakantiedag in het dorpje Zeeland brengen wij al jaren door in hetzelfde restaurant, waar we de eigenaresse van kennen. Een avond van opdoffen (yay!), nieuwe gerechten uitproberen (double yay!) en vooral een heleboel gezelligheid (triple yay!).


Ik weet niet hoe lang ik nog van jullie mag door zwijmelen over mijn leren broek, maar mon Dieu, wat is hij toch prachtig. Deze moest en zou ik dan ook aandoen, al sneeuwde, hagelde en ijzelde het tegelijk. Deze combineerde ik met mijn enige trui, die nog schoon in mijn kast te vinden was -dat heb je dus wanneer je elke dag wandelingen maakt langs het strand, waar het ijskoud is en je wel drie truien over elkaar nodig hebt om niet levend te bevriezen. Ik vind het altijd erg mooi als er drie verschillende hoofdkleuren in mijn outfit te vinden zijn en zo zocht ik dan ook naar mijn cognac schoentjes, die niet alleen heel handig zijn omdat je het restaurant alleen maar kunt bereiken via het strand en dan zijn heels nou eenmaal niet zo heel praktisch, maar ook voor de kleur die ze direct toevoegen.


Mijn haar bind ik op vakantie altijd in een staart, dus dat deed ik deze keer ook, al stijlde ik het wel eerst en bond er een leren elastiek omheen, mijn favoriete statementketting erbij -het wordt echt tijd voor een nieuw favoriet exemplaar en een mooie smoky eye en ik was klaar om mezelf zo warm mogelijk in te pakken om voor het eerst in mijn leven mosselen te eten. Joehoe!

Trui: Vero Moda
Top: H&M
Short: Topshop
Ketting: Six
Ring: Bubba with glasses
Oorbellen: Six
Maillot: Hema
Schoenen: Sacha

Wat vind jij van deze outfit?

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel Anne <3 Ik verheugde me er al zo op om eindelijk die leren shorts aan te trekken.

   Verwijderen
 2. Hele leuke trui, ik vind het geheel mooi bij elkaar staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci bien ma cherie <3 Als er een ding is, waar ik van ben gaan houden, zijn het wel beige/witte baggy truien. Het was alleen een heel dilemma om outfitfoto's te maken in die kleine kamer, zonder fatsoendelijk licht haha!

   Verwijderen