zondag 24 februari 2013

Today's my birthday.Terwijl voor anderen deze zondag misschien uit leren, koopzondag of uitrusten bestaat, bestaat die van mij vandaag vooral uit het knuffelen en kusjes geven, het uitpakken van cadeaus, de liefste kaarten lezen en taart, heel erg veel taart. Je kunt het waarschijnlijk al raden: today is my birtday!


Vandaag vier ik dat ik al achttien jaar op deze blauw-groene aardbol loop en nog steeds met volle teugen geniet, wat het leven me te bieden heeft, dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en verrassingen die me tegemoet komen en de liefste vrienden die je je maar kunt bedenken. Met deze laatste groep vierde ik dan ook gisteravond al mijn verjaardag: de zestien leukste, liefste, aardigste, gekste, grappigste en spontaanste vrienden, waar ik het liefst mee samen ben en geen leven zonder hun vriendschap zou kunnen voorstellen. Een groep die me nog steeds elk jaar verrast, door het feit dat ze me zo goed kennen, waar ik zelfs een traan om kan laten van geluk. Na dit zeer fijne feestje staat voor vandaag staat nog een ontbijt met mijn zusje en ouders op het programma en zal ik vanmiddag taart eten met mijn ooms, tante en allerliefste oma en de eerste dag van mijn volwassene beleven. Verjaardag vieren is voor mij de dag van goede voornemens en het stilstaan bij alles dat je gelukkig maakt en ik weet dan ook dat ik zeker een traantje zal laten vallen voor alles dat mijn hart een sprongetje doet maken. Ik wens in ieder geval iedereen de allerfijnste zondag toe en stiekem ook een stukje van mijn chocoladetaart, die mijn beste vriendinnen voor mij maakten. Kusjes! 


8 opmerkingen:

 1. Leuk met de bril! Happy b-day!! Geniet er nog van :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel <3 Het enige dat me vandaag tegenvalt, is dat deze post niet een titel wilt aannemen, voor de rest lijkt het wel alsof ik alleen maar overspoeld wordt met liefde en emoties. Ik ga er heel erg van genieten!

   Verwijderen
 2. COngratulations!!!

  The stripped shirt look great on you!

  Follow each other sweety?

  Kisses
  Patty
  http://www.siemprehayalgoqueponerse.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, that's really nice of you. Thanks <3 I'll check your blog later

   Verwijderen