woensdag 6 februari 2013

Zara wishlist.


Er is maar één winkel, waar het liefst uren in door breng, waar de service van top is en waar ik watertandend naar de nieuwe collectie naar uitkijk. Als ik dan ook eenmaal begin met het bekijken van die nieuwe items, is er geen houden meer aan. Dan worden mijn ogen groot van nieuwsgierigheid, grijp ik naar mijn beurs en begin ik te rekenen hoeveel items ik kan kopen met mijn net binnen gekomen kleedgeld. Want oh Zara, wat hou ik toch van je.Als je iemand die het niet zo met blazers heeft, zo razend enthousiast krijgt dat ze wel een exemplaar móet aanschaffen; dan doe je iets goed. Deze blazers zijn helemaal goed gekeurd: een goede print, leer, mooi afgewerkt en het bevat a touch of black -een van de trends deze lente. Vooral het linker exemplaar vind ik zo ongelofelijk mooi, dat ik zeker, heel zeker, wil dat het in mijn kledingkast verschijnt. En zo snel mogelijk ook.

 


Broeken! Aangezien ik al zo vaak mijn liefde voor de broeken van dit merk heb geuit, kan ik deze dan ook niet uit mijn verlanglijst laten: ik vind vooral het tweede exemplaar met de 5/6e lengte erg mooi. Heel erg mooi zelfs. Wanneer je het combineert met een ruime, witte top, gekleurde clutch en mijn nieuwe paar sandaal hakken, zie ik mij zo al hierin langs de boulevard slenteren.

 


Ik hou van rokken en jurken, alleen al omdat ik ze zo ongelofelijk vrouwelijk vind. Zo is het ook met deze exemplaren: de eenvoud van de jurk vind ik to die for. Het baggy exemplaar kun je juist heel mooi combineren met een goede, hoge hak en eventueel met een dun riempje om je taille. Maar ook die bordeaux Azteken print vind ik gorgegous.

         

Dit vind ik gaaf, dit vind ik cool, dit moet ik hebben. Als er een ding is, waar ik fan van ben, is het wel van cartoonprints, dat heb ik altijd gedaan ook. Nu kun je nog altijd een enorme stapel stripboeken in mijn kast vinden. Maar vooral deze tekenstijl vind ik enorm tof, het doet me denken aan Superman en laat ik nu juist een zwak hebben voor zowat elk Superman-item dat er te vinden is. Geen enkele wishlist/outfit is compleet zonder een mooie tas en dat is ook waarom ik dan nog dit pareltje eraan toegevoegd heb. Voor de mensen die me goed kennen, weten dat ik een enorme obsessie is voor alles dat schattig is, kleur bevat of waar een strik in is verwerkt. Dat is dus waarom mijn ogen direct naar deze clutch getrokken werden en zeg nu zelf: is 'ie niet prachtig?

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

2 opmerkingen: