maandag 25 maart 2013

New in: Pull and Bear heels


 Terwijl het afgelopen week misschien op mijn site heel rustig was, was het in mijn dagelijks leven een grote chaos. Zo begon ik aan -hopelijk- mijn laatste SE-week op de middelbare school ooit, kreeg ik een aantal pakketjes binnen, ging ik uit eten voor mijn zusjes verjaardag en leerde ik een aantal gitaarstukken voor mijn examen. Nu dat bijna allemaal achter de rug is, kan ik weer het urladres van mijn geliefde blogkindje in te tikken om jullie monden van verbazing open te laten vallen door een aankoop die ik deed.



Alle pr-mensen zijn met mij als een kind zo blij, want zodra ik aanbiedingen zie als 'Twee halen, één betalen' en 'Derde artikel gratis' begint mijn portemonnee een beetje te jeuken. Zeker toen ik zag dat er een week lang geen verzendkosten bij het Spaanse merk Pull and Bear betaald hoefden te worden. Pull and Bear bezocht ik al eens een keer in Rotterdam en sinds ik veel shorts en T-shirts met toffe prints zag, was ik al verkocht. Toch koos ik tijdens de 'no shipping costs' niet voor zo'n item, maar voor een paar toffe schoenen uit de nieuwe lente collectie.



2013 kan ik nu al aanduiden als het jaar waarin ik een obsessie voor heels creëerde, want na mijn vorige aankoop, koos ik ook deze keer voor een paar high heels. Toen dan ook dit grote pakket werd afgeleverd, trok ik het zo snel mogelijk open om mijn toekomstige liefdes te ontmoeten (en een verrassing te vinden, want een deel van het verpakkingsmateriaal kun je als mintgroene rugzak gebruiken!).





Er was een donder, een bliksem en ik was (alweer) verliefd. Kijk dit paar power heels dan! Hold your horses, want deze schatjes bevatten een 4 centimeter hoog rubberplateau, waardoor dit paar heels mij dertien centimeter langer maakt. En dat niet alleen, het model geeft mij ook nog eens een vintage gevoel en door de zwarte, suède bandjes om mijn enkel, laten ze ze zelfs stevig om mijn smalle voeten heen zitten.



Ik kan dan ook niet wachten om deze schatjes in te pakken en er langs de Turkse boulevards mee te wandelen, want door het plateau en het model hak loopt dit paar zó weg, zonder pijnlijke voeten, tenen of andere kwaaltjes achter te laten.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst onderin mijn schoenenkast? 

4 opmerkingen: