dinsdag 12 maart 2013

Outfit #16: Panter chic.


Soms heb je van die dagen, dat wanneer je opstaat, you feel like wearing lipstick. Dit had ik vorig weekend, toen ik me klaarmaakte voor een verjaardag. De panterprintpanty droeg ik al eerder die week, toen de zon wel nog scheen en ik door Brussel huppelde om 's avonds in het publiek van een Vlaams televisieprogramma te zitten en hoewel ik daar een ander soort schoenen droeg - rondlopen op een stel hakken van twaalf centimeter zag ik daar niet zo zitten - , vond ik die outfit wel erg leuk.


Zodra de zon ook maar enigzins begint te schijnen, grijp ik naar de dunnere geprinte panty's die op een hoop in mijn kast liggen, waarvan deze toch wel mijn absolute favoriet is. Juist doordat ik totaal niets panterprintachtigs in mijn kast heb hangen, vind k het erg tof om daar mee te experimenteren, om er iets van te maken dat ik wel erg leuk vind.


Om het geheel wat op te spicen, trok ik mijn leren broekje erover aan, maar dan wel in een combinatie van een beige chiffon blouse, die door zijn simpelheid -op de ongelofelijk mooie mouwen met steentjes en bloemen- na, ervoor zorgt dat de outfit niet too much wordt. Maar misschien combineer ik ze ook wel vaker samen, doordat ik ze beide in Londen kocht en daardoor toch misschien net wat specialer zijn.



En here they are! Na een heleboel vragen over hoe mijn nieuwe heels nu eigenlijk uitzien, vooral in combinatie met een outfit, besloot ik ze jullie dan nu te showen. Twaalf centimeter, zwart suède en donkergrijze glitters, need I say more? Ik vind ze in ieder geval geweldig en vond ze ook wel een passen bij deze outfit.




Toen ik uiteindelijk de gehele outfit samen zag, dacht ik maar één ding: 'Panter chic.' Juist door de combinatie van stoer en chic, had ik nog meer de behoefte er wat lipstick aan toe te voegen, eentje die dan ook de hele dag blijft zitten zonder dat ik me van het feest moet verwijderen omdat mijn lippenstift nergens meer te vinden is. Verder gooide ik nog mijn (gekleurde) krullen los, die wonderbaarlijk genoeg een volume hadden, waar ik nog van schrok en voegde daar nog mijn Zara knock-off bag aan toe, voor een nog beetje extra kleur en ik was klaar om een feest te gaan vieren.



Blouse: Primark
Leren short: Topshop
Panty: Pieces
Lipstick: Maybelline New York
Tas: Primark
Hakken: Zara

Wat vind jij van deze outfit

4 opmerkingen:

  1. Wow, wat een stel benen... :)
    Ik vind het geheel mooi samen passen. De panterprint is mooi klassevol toegevoegd en de blouse is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dankjewel, wat een lief compliment Katrien <3 Ik ben ook blij dat je mijn outfit precies zo opvat, zoals ik in mijn hoofd in gedachten had.

      Verwijderen