donderdag 14 maart 2013

Shoplog Kruidvat & Hema: Beauty.


Er zijn een aantal dingen waar ik van heel erg van kan genieten, maar een daarvan is toch zeker wel een lijstje maken van de producten die ik graag in mijn make-upstash zou willen terugzien. Eens in de drie maanden kort ik die lijst in, zodat ik niet bergen aan geld kwijt ben en zoek ik een dag uit om mezelf te trakteren op een aantal make-upproducten. Gisteren was zo'n trakteerdag en in deze post laat ik jullie dan ook - gepositioneerd in de sneeuw - zien welke producten in mijn winkelmandje verdwenen.



How I love a smokey eye! Geef mij oogschaduw en ik ben gelukkig. Zodra ik de Kruidvat in liep, riep dit Catrice palette al meteen mijn naam. Niet alleen de naam is leuk - Love, Peas & Harmony- maar de kleurtinten zijn ook nog eens werkelijk prachtig gecombineerd, de lichte shimmer zorgt ervoor dat de kleuren van je oog afspatten en het meest belangrijke: deze oogschaduw overleefde vandaag zelfs een enorme sneeuwstorm, zonder oogschaduwbasis eronder.



Ik ben dol op matte lipsticks en was dan ook op zoek naar een nieuw lipproduct dat ik kon toevoegen aan mijn lipstickcollectie. In een favorietenfilmpje van ARose86 - I have a girlcrush on her, zoek haar maar eens op op Youtube! - vertelde ze over deze Kate Moss voor Rimmel London lipstick en ik werd gelijk verliefd op de kleur. Ik wist wel dat ik moest opletten, dat de kleur niet té licht mocht zijn, en even moest swatchen, anders kreeg ik dit effect opnieuw. Maar nummertje 101 ruikt niet alleen heel lekker -ja echt!- maar is ook nog eens heerlijk creamy, blijft lang zitten en is ongelofelijk mooi.



Boven: Essence Lipstain Don't call me princess
Onder: Rimmel London mat lipstick 101
Een ander lipproduct dat ik kocht, was er eentje waar ik al lang nieuwsgierig naar was. De lipstain van Essence zou een mengeling zijn tussen een lipgloss en lipstick -maar zonder de glans en plakkerigheid. Ik koos een dieproze kleurtje uit in de naam 'Don't call me princess', om dit eens te proberen. Ook dit product ruikt heel fruitig, maar blijft wel lang zitten en geeft je lippen net iets meer kleur.


It's nailpolish time! Al vrij snel spotte ik dit kleurtje, een lichtblauw Maybelline New York lakje in de kleur 'Cool blue', waar ik lang op zoek naar was. Twee weken geleden kocht ik in de Primark een aantal kledingstukken, waarmee ik in mijn hoofd deze nagellak al mee combineerde. 



Ik dacht dat ik van mijn 'liefde voor alles dat blauw is' voorbij was, totdat ik een tweede blauw lakje zag, dat ik graag aan mijn colletie wilde toevoegen. Het bijzondere van dit Hema lakje is, dat het aan het licht ligt, welke kleur je ziet. Zo zie je dat 'ie hier heel diepblauw oogt, terwijl deze nu -terwijl ik dit typ- wel donkerpaars lijkt te zijn.


Kan iemand me vertellen hoe ik dit paar oorbellen níet had kunnen laten liggen? Deze gekleurde pareltjes zag ik in de Hema hangen en toen ik voelde, dat ze ook nog eens niet zo zwaar waren, nam ik ze meteen mee. Ze passen niet alleen perfect bij de zomer, festivals, vakantie en heel veel zon, maar ook nog eens heel goed bij de lichtblauwe nagellak van Maybelline New York.

Wat vind jij van de gekochte spullen?

8 opmerkingen:

  1. Supersuperleuke spulletjes! Goede keuze!
    De oorbellen zijn echt heel apart en stoer
    Like!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Ik hou ook erg van matte lipsticks en de oorbellen zijn inderdaad prachtig. :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci bien Lana <3 Ik ben er echt gek op! En die oorbellen bungelden vandaag ook vrolijk al aan mijn oren :D

      Verwijderen
  3. looks like you got some great products! i LOVE kate moss lipstick!! <3 <3

    http://stylingbyjong.blogspot.co.uk/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I immediately put it on, when I was home and o my gosh, the color is really beautiful <3 Thanks for your comment by the way :D

      Verwijderen