woensdag 30 januari 2013

4 x de paillettenrok.


Wanneer er iets glinstert, glanst of in het oog springt, ben ik er nieuwsgierig naar. Zo was ik dan ook meteen verliefd op het zwarte paillettenrokje, dat ik twee maanden geleden in de Vero Moda zag hangen.' Zo begon ik twee maanden geleden dit artikel over mijn nieuwe aanwinst. En verliefd, dat ben ik nog steeds. Ik pak dit item maar al te vaak uit mijn kledingkast en aangezien ook vanuit jullie kant te horen kreeg hoe tof hij was, besloot ik dat het eens tijd werd dat deze rok de hoofdrol speelde in een nieuwe combinatiepost.



Trui: H&M
Ringen: Six, juwelier
Lipstick: Maybelline New York
Nagellak: NYC
Panty: Hema
Rok: Vero Moda
Pumps: Sacha

De allereerste keer dat ik dit droeg, was meteen te zien in datzelfde artikel. Ik wilde mijn rok de eerste keer erg classy stylen met bijbehorende accessoires voor de 18e verjaardag van Melissa. Zo trok ik mijn beige kasjmier trui, rode lipstick en gouden ringen uit de kast om deze te combineren met een paar hoge, zwarte pumps, krullen met veel volume en matchende holografische nagellak.



Trui: Zara
Rok: Vero Moda
Ketting: Six
Ring: Bubba with Glasses
Nagellak: Essence
Oorbellen: Six, juwelier
Laarzen: Céline

Twee weken geleden stond ik met mijn favoriete items in mijn handen en kon niet kiezen wat ik nu wilde aandoen, daarom besloot ik ze allemaal samen te mixen. Mijn baggy, urban trui met dit chique rokje Ik vind het tof. Een donutknot, bruine nagellak en een statementketting  om de stijlen lekker te mixen later en ik was klaar voor de eerste schooldag van 2013.



Vest: Zara
Rok: Vero Moda
Top: Bershka
Ketting: Six
Maillot: Hema
Laarzen: Céline


Geef mij prints en verschillende materialen en ik ben gelukkig. Mij leek het wel dan ook wel eens leuk om te werken met  kleding uit verschillende stijlen om die tot een geheel te vormen. Wat eruit kwam? Een stoere, urban vibe met een touch of colour en class. De geprinte top in combinatie met het ruime Aztekenvest zorgt voor een urban tintje, terwijl het koraalroze en de pailleten juist zorgen voor een classy effect.



Blouse: Primark
Rok: Vero Moda
Ketting: Six
Maillot: Hema
Laarzen: Céline

Geef mij drie kleuren in een outfit en ik ben blij. Hier droeg ik mijn nieuwe chiffonblouse, die ik in London in de Primark kocht en die hele toffe bloemenmouwen heeft met gouden accenten. Deze stopte ik in mijn rok, voor een mooiere taille en gecombineerde er -alweer- mijn statementketting bij. Paarse pumps en klaar is Kees, eh Carmen.

Welke combinatie vind jij het mooist?

14 opmerkingen:

  1. Ooh, dat vind ik altijd zo leuk om te zien, zulke posts! Superleuke rok, en ik vind de 3de outfit het mooist, maar de andere 3 zijn ook heel erg leuk. :)
    xoxo Lana - A pretty world

    PS: Er is een winactie op mijn blog! Meedoen? Klik hier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om dat te horen Lana <3 En dankjewel, ik vind ze zelf ook nog eens leuk om te maken haha, herinnert me weer eens eraan hoeveel mogelijk is met kleding.
      xxx

      Verwijderen
  2. Super leuk! De eerste vind ik het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk om te zien hoe je het kan combineren, iedere keer weer anders :) Ik vond de eerste de leukste

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom maak ik ook deze artikels voor jullie. Ze zijn niet alleen handig voor mij, maar ik denk dat het ook leuk is te zien hoe je met een item verschillende kanten mee op kunt. In ieder geval lief dat je reageert <3

      Verwijderen
  4. Amazing skirt. Love the necklace also. :)
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll be happy to follow back. :)

    http://jonnessa.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you dear, that's really nice to hear. I'll check out your blog later. <3

      Verwijderen
  5. Leuk om te zien hoe je combineert, en vind de 3de outfit het mooist

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel<3 Die outfit was voor iets meer out of the box, dan normaal haha! Mijn moeder en zusje vonden het driemaal niks, terwijl mijn vader het juist 'cool of hoe zeggen jullie dat' vond.

      Verwijderen
  6. Leuke outfits, vind de laatste het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief dat je reageert<3 Ik vind dat laatste outfit ook erg leuk. Maar misschien komt dat meer omdat die volledige outfit uit Londen afkomstig is en daar het stoere leer gecombineerd is met de lieflijke witte bloemetjes (:

      Verwijderen
  7. I love your blog! It's great :) Cute skirt.
    Feel free to my blog :)) Maybe, you follow my blog ? ♥ (If you like it)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you, that's really nice of you <3
      I'll take a look, dear.

      Verwijderen