maandag 11 februari 2013

Filmpje: What's in my bag + giveaway Season Bags


Hello honeypies!

Leuk dat jullie weer een nieuw filmpje van My own fashiontale bekijken. In dit filmpje doe ik de oh zo bekende 'What's in my bag'-tag en mag ik, zoals jullie al in de titel konden lezen, een winactie geven. Deze week bestaat mijn blog namelijk zes maanden en daarom mag ik één van mijn lieve lezers en/of lezers blij maken met een cadeautje, namelijk met een tas van het merk Season Bags. Wat je daar voor moet doen? Lees dan maar snel verder.


Season Bags is een bedrijf dat sinds 2009 aan de weg timmert en gerund wordt door Manon en Tom Foolen, die zich in Rome vestigden om daar de taal en de lokale markt te leren kennen om de wensen van de mensen en de producten nog beter op elkaar konden afstemmen. Eind 2010 keerden zij terug naar Nederland om van Season Bags én hun ander bedrijfje in Italiaanse overhemden genaamd Punto Itialono op gang te zetten. Season Bags vernieuwt minimaal vier keer per jaar haar collectie van suède en leren tassen. 

Maar misschien vind je dit wel helemaal niet interessant en heb je al doorgescrold naar de maar liefst twintig tassen, waarvan je er eentje uit mag kiezen! De regels zijn heel simpel:

1. Volg me op GFC / Bloglovin
2. Druk op het like-knopje van My own fashiontale 
3. Laat een comment achter met het model tas én nummer en vertel mij waarom jij absoluut deze tas zou moeten winnen.

De winactie loopt tot en met één maart 2013.

Heel veel succes! <3


Model 1:


1.  2.
3. 4. 
5. 6. 

Model 2:

1. 2. 

3.  4.


 6.


7. 8.

9. 10.

11. 12.

13. 14.


 Welke tas zou jij graag aan je kastdeurknop zien hangen?

9 opmerkingen:

  1. Ik volgde je al op bloglovin', en heb je direct geliked op facebook (leuk om te weten dat je ook een facebookpagina hebt :) ).
    Ik kies voor type 1, nummer 1. Dit omdat de tas echt overal bijpast met zijn kleur en stijl, eenvoudig maar mooi is én ik heb eigenlijk veel tassen met een lang hengsel, met een kort hengsel niet, dus ik kan deze zeker gebruiken. Echt een toevoeging aan mijn 'collectie' dus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je al zo snel reageert Katrien. Op één maart zul je weten of jij de toekomstige eigenaar van jouw favoriete tas bent (: Heel veel succes!

      Verwijderen
  2. Hey Carmen, leuke pagina! Helemaal jij :-). Heb natuurlijk ook je facebookpagina geliked en de tassen bekeken. Model 1 nr. 6 is denk ik de meest onmisbare tas gezien de grootte en kleur. Grotte is voor ons dames niet onbelangrijk vind ik. Alles moet mee :-). Anyway veel succes met je blog! Greotjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Peggy, wat een lieve reactie! Tassen kunnen voor mij ook vaak niet groot genoeg zijn, omdat ik altijd veel te veel meeneem. Wie weet waar je iets immers nog eens voor nodig hebt haha! Op één maart maak ik bekend wie de tas gewonnen heeft, succes <3

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Dankjewel Anne <3 Mijn eerste winactie is altijd toch wel een beetje spannend, daarom vond ik ook dat er wel een filmpje met een zelfde onderwerp bij mocht (:

      Verwijderen
  4. Ik zou heel graag model 1, type 2 willen winnen, omdat ik die heel erg leuk vind en een tas altijd van pas komt. You never have enough bags!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt inderdaad Anniek, dat zeg ik ook vaak genoeg wanneer ik weer een nieuw exemplaar aan mijn moeder laat zien. Over tien dagen weet je, of je gewonnen hebt (:

      Verwijderen