woensdag 20 februari 2013

New in: week 7.


Wanneer ik dan uiteindelijk in Zeeland een week doorbreng, is één van de andere tradities, een dag in Brugge te spenderen. Brugge, een Vlaamse stad, die voor mijn zusje gelijk staat aan de vele boekenwinkels, de Belgische frieten, de Fnac en een restaurant waar we elke vakantie onze buik flink laten vullen. Voor mij staat Brugge voor one thing and one thing only: de winkelstraat, waarin er eindelijk wat meer mode en beschaving te zien is, dan in ons vakantie-dorpje. Hoewel we zochten naar een galajurk voor Estelle en ik -en ik haar persoonlijke styliste kon spelen, een rol die ik schijnbaar goed speelde aangezien er meerdere malen werd gevraagd waar de broeken toch lagen, vonden we he-le-maal niets. Tenminste als we ons niet op ons eindgala wilden vertoonden in een jurk boordevol 3D-appels of in een kleur, waarbij de stoffen tapijten op oma's zolder nog pareltjes bij leken. Gelukkig kwam ik toch niet met lege handen naar huis, want hey I said it was shopping time!




De allereerste winkel die ik naar binnen liep, was de Vero Moda. Direct werd ik aangetrokken door de studs, die ik op dit beige hemdje zag. Ik draag sowieso graag topjes, gewoon omdat ze zo draagbaar zijn. Los of bijvoorbeeld onder een trui maar dit exemplaar is naar mijn mening super tof onder een blouse.



Een winkel verderop bleef ik wat langer plakken, want hello Zara! Na het zien van de online collectie wist ik het zeker, ik moest en zou nog wat meer baggy T-shirts vinden, aangezien ik heb gezien hoe leuk ik baggy truien al vind om te dragen, vond ik dat ook voor zoiets in de zomer zou moeten zorgen. Deze print van rolschaatsende meisjes erop gaf me direct een zomergevoel. Toch kocht ik dit T-shirt wel een maat kleiner, want maat M was verzuipmateriaal.



Was ik net af van mijn broekenobsessie, zag ik opeens dé broek van de zomer 2013 liggen. Al jaren zoek ik naar een goede, witte broek. En hoe vreemd het ook klinkt, ik heb hem nog nooit gevonden. Twee zomers geleden vond ik wel een taille-exemplaar als tweede keus, maar waar was nou die op en top broek in gedachten? En in Brugge vond ik hem dan, gepropt tussen een stapel T-shirts, hello love! Deze kleur zit tussen wit en beige in, heeft gouden ritsen aan de onderkant en zit als gegoten. Legergroene top, zwarte heels en clutch and you are ready for a night out.




Vroeger droeg ik niets liever dan blousen met een top -komt 'ie weer!- eronder. Ik dacht dat deze obsessie voorbij was, totdat ik de verticale gestreepte examplaren op zowel Youtube als op modeblogs voorbij zag komen: ik had weer een blouse nodig. Een zwart-wit exemplaar zag ik echter in elke winkel en dat leek me dan ook niet zo leuk. In de New Look echter zag ik dit exemplaar, dat mijn zusje aan een piraat deed denken -merci bien-, maar ik vond de speciale kleur rood, het doorzichtige en het model juist erg tof.


Als ik dan ook ga winkelen en ik weer in mijn hoofd wat outfits bij elkaar heb bedacht, zoek ik altijd naar een sieraad die de plaatsjes in mijn hoofd af kunnen maken. Ik liep dan ook de Pieces naar binnen op zoek naar een paar statement knopjes -if that is making sense. Gelukkig snapte de verkoopster wel wat ik bedoelde en wees bloemenoorbellen aan, die gemaakt zijn van nepleer en je hele oorlel bevatte. Van mintgroen tot oranje, je had ze in alle kleuren, maar met de zomer in het vooruitzicht en het wit dat ik dan veel draag, koos ik toch voor de witte variant.

Wat vind jij van mijn aankopen?

12 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankjewel Anne <3 Ik ben er ook heel blij mee. En het leuke is, is dat 'ie precies hetzelfde model en stof heeft als een blauwe en zwarte broek, dus ik weet ook eens hoe heerlijk hij zit :D

      Verwijderen
  2. De blouse is leuk! Inderdaad eens iets anders dan het zwart witte dat ik nu al ben beu gezien :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you Katrien <3 Ik moet zeggen, ik vind het zwart-wit-gestreepte wel nog steeds heel erg tof met knalblauwe nagellak en een hoge paardenstaart, maar dan zoek ik toch altijd nog even liever door naar een item dat niet ie-de-reen heft haha!

      Verwijderen
  3. cool stuff. I am now following u hope u can follow me back.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! As well as for following, I'll take a look at your blog later on.

      Verwijderen
  4. Nice shirt!!!! xoxo
    www.donkeycool.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh thanks! I really fell in love the minute I saw the roller skates haha! It reminds me of the summer <3

      Verwijderen
  5. Vind het blousje erg leuk! Ben zelf ook gek op blousen. Ik heb je trouwens ook genomineerd voor de Liebster Award! Kijk voor meer informatie op mijn blog www.iamanightblogger.blogspot.com :-)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Ik had het gisteravond voor het eerst ook op mijn verjaardagsfeest aan (: En ahw, leuk! Ik zal eens een kijkje op je blog nemen. Liefs!

      Verwijderen