zaterdag 13 juli 2013

De mooiste inloopkasten.


Als er één ding is, waar ik de laatste tijd veel over nagedacht heb, is het toch wel het inrichten van mijn nieuwe kamer. Ik ga namelijk in september op kamers! Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds driftig op zoek om een plekje voor mezelf te vinden, maar al is het last minute, ik heb de inrichting al helemaal in mijn hoofd. Waar ik aan denk? Wit, Engels roze, bloemen met als contrast purper en kleine zwarte details. Do you see it? Ook al zal mijn nieuwe kamer niet veel vierkante meter inhouden en is daardoor helemaal geen plek voor vele meubels, inloopkasten en balzaalruimte, sinds het zien van de schoenenkast van Jwoww, ben ik eens gaan googlen en heb ik de mooiste kasten gevonden. Enjoy!Geen idee of ik later genoeg ga verdienen om dit soort kasten (en bijbehorend huis natuurlijk) kan betalen, maar oh boy, what a dream it would be! Ik ben zelf zo chaotisch als iemand maar zijn kan, maar wat mijn kledingkast betreft is alles enorm geordend. Op soort, op kleur, zelfs op seizoen. Kasten als deze, waar je kunt categoriseren totdat er niets meer te categoriseren valt, kan ik dan ook alleen maar van dromen.

Kijk dit pareltje dan? Als ik deze kledingkast niet uitlichtte, zou ik echt gek zijn. Kun je raden welke celebrity dit in haar huis heeft? Zegt All I want for Christmas je al wat? Yes, you're right. Onze uberlieve Mariah Carey heeft deze halve winkel in haar huis hangen en reken maar dat ik hiervoor misschien een klein beetje veel jaloers op haar ben.Nog zo'n jaloersmakende ruimte om je kleding in op te bergen heeft Miss Ain't no other man Aguilera. Wauw. Gewoon weg wauw. De een vindt het misschien kitch, ik zou er zo in kunnen leven. Ik vind het zelfs meer op een filmset dan op een kledingkamer lijken!Deze schoenenkast van Jessica Alba is ook weer zo-een die ik het liefst uit haar huis mee wil nemen. Het kersenhout maakt het geheel enorm klassiek en niet gek dan ook dat ik hierna meteen kersenhouten walk in closets ben gaan zoeken. Áls, áls, áls ik dan ook ooit geld over de balk wil smijten voor een kledingkast, dan is het toch wel zo'n exemplaar.
Meer (mooie) celebrity walk in closets kon ik -behalve filmpjes- niet vinden, maar ter inspiratie heb ik wel nog een paar mooie walk in closets die ik niet anders dan met jullie kan delen. Vooral de laatste twee vind ik ook wel enorm mooi. Mits alle kleding aan de haakjes blijven hangen, dat bij mij meestal voor problemen zorgt daar het teveel aan gewicht dat de kledingrek niet kan verdragen.

Bij welke walk in closet kan jij niet meer stoppen met watertanden?

6 opmerkingen:

 1. Die van Christina is zo gaaf! Wat zou ik ook graag een inloopkast hebben.. Zucht..

  Ik volg je nu, volg je terug?

  x
  Theglittercompany.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exactly my thoughts! Ik zie het ook al helemaal voor me maar ik denk dat die droom pas over een jaar of wat kan uitkomen wanneer ik mijn eigen plekje kan betalen. Ik zal snel je blog bezoeken! Kus

   Verwijderen

 2. Inloopkasten Uw specialist als het gaat om Schuifdeurkasten, Schuifdeurkasten, Dressings, Wandmeubel, Laminaat, Interieur en Inloopkasten. Meer info bezoek ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inloopkasten

  Uw specialist als het gaat om Schuifdeurkasten, Schuifdeurkasten, Dressings, Wandmeubel, Laminaat, Interieur en Inloopkasten. Meer info bezoek ons.

  to get more - http://kastenspecialist.be/portfolio/dressings-inloopkasten/

  BeantwoordenVerwijderen