woensdag 10 juli 2013

Y.A.S.


Ik denk dat er niets zo leuk is als tijdens je werk je mail checken en te zien dat er een persbericht in je mailbox prijkt. Een nieuw modemerk? I'm in! Ik kon dan ook niet wachten totdat ik thuis was om de persfoto's te checken en wat blijkt? Dat nieuwe merk dat vandaag gelanceerd wordt en de naam Y.A.S draagt, is nog eens super tof ook!

Besteller gaat als een speer. Lanceerde het eerder dit jaar nog het stoere Noise May, het lieve Juna Rose en Mamalicious voor de toekomstige moeders onder ons, werd daar vandaag nog een nieuw merk aan toegevoegd. Y.A.S. is Y.A.S. is een luxe merk dat met het hoofd naar de catwalk gericht, haar kledingstukken aan het publiek presenteert. Verwacht dan ook alle trends, vrouwelijke vormen en mooie snitten.


Extra leuk feitje? Het gezicht van deze nieuwe lijn is een oude bekende in blogland. Oud-model en nu vooral Deense blogger Pernille Teisbaek siert namelijk de campagnefoto's van dit new brand. Ze staat bekend om haar rock-'n-roll-stijl gemixt met een heleboel vrouwelijkheid en dat is precies waarom ook zij zo blij is met deze samenwerking: 'Y.A.S. maakt kleding voor normale meisjes zoals ik, die kiezen voor een stijl die comfortabel, modieus en betaalbaar is. We delen een voorliefde voor leer en denim..we hebben dezelfde passies en dat is altijd een goed begin!'
En kijk dan! Zie je die leukerds hier? De prijzen van dit merk liggen iets hoger, dan je misschien normaal zou uitgeven, maar daarvoor is de kwaliteit, de stof en de snit veel beter afgewerkt. Ben je van plan om een mooi item te kopen, leg dan wel even wat geld ervoor opzij. De prijzen liggen namelijk tussen de €26,95 tot en met €239,95.

Wat vind jij van het nieuwe merk? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten