dinsdag 30 juli 2013

Lipstick stash.Woehoe! Het is vakantie, het is warm en dus brengen wij allemaal het liefst zo min mogelijk tijd voor de spiegel door, maar zorgen we ervoor dat we elke minuut die we hebben van de zomer kunnen genieten. En hey, dat doe ik ook, maar ik vind het dan wel leuk om 's avonds tijdens een ijsje eten, daar wat kleur aan te voegen. And what better way to do that than with lipstick? Dat bedoel ik dus. Ik ben werkelijk dol op dat make-upproduct en laat je vandaag dan ook met plezier mijn collectie zien. 
Time for a favourite! Wat is er nu mooier en volwassener dan een rode lipstick? That's right, none. Wanneer ik zin heb in wat roods, gebruik ik mijn 24 hours Superstay van Maybelline. Gewoon, omdat 'ie elke maaltijd overleeft, elke uitgaansavond en waarschijnlijk zelfs een romantische zoensessie in de motregen op een warme zomeravond. A girl can dream, right?


  
Kijk eens wat een prachtkleur! Dit monstertje dat ik kreeg in een chic Dior make-uptasje, is prachtig. Niet alleen is de verpakking al mooi as hell, maar wanneer je dit pareltje aanbrengt, springen de roze glitters ervan af. And not in a bad way. Ik krijg er in ieder geval zin door om in bloemenvelden te huppelen.Na die Dior lipstick, kon het niet lang duren totdat ik mijn eerste, echte designer make-upaankoop deed. Na een hele uitleg in de Ici Paris XL en wat getwijfel, kwam ik dan toch bij dit stralende middelpunt van heel mijn make-upstash uit. Ben je klaar voor heel wat rozigheid met een vleugje chic? Oh yes baby, it's Diorkiss. Hij is werkelijk prachtig, maakt elke outfit af en is zijn geld dubbel en dwars waard. Ik kan eigenlijk al niet zo goed meer wachten totdat deze op is en ik een nieuwe Dior kan aanschaffen.

Ik ben dol op Groot Brittanie, dol op haar hoofdstad, het accent, de jongens maar ook op de grootheden die zij heeft voort gebracht. Ik heb het nu niet alleen over de royal ones -die uitgebreid is met de komst van George. How cute is he?- maar ook op de modellen. Gaat al een belletje rinkelen als ik het over een topmodel heb? Oh yes ma'am, Kate Moss herself. En wat Moss doet, is goed. Zo ook haar lipstick collectie voor Rimmel London. Oh man. Zo verkocht ben ik, dat ik niet één maar zelfs twee stuks heb gekocht. Op de bovenste, twee foto's zie je 101, een matte, zachtroze teint; op de onderste twee 10, een donkerrood kleurtje. Beiden zijn ontzettend fijn om te smeren en -ook niet geheel onbelangrijk- ruiken ook nog eens heerlijk! (Hoe vreemd dat ook klinkt.) Give me some colour, honey! Ik schreef er al eerder over; deze is niet geschikt voor de niet daredevils onder ons. Oranje moet je durven en ook ik heb deze nog niet zo vaak gedragen als eigenlijk zou moeten met het kleurtje ervan. De kleur blijft namelijk de hele dag knallend goed zitten en is lekker creamy. Toch maar eens vaker uit de kast pakken, dit nummertje Catrice 060 Oh juicy! And juicy, it is. 

2 opmerkingen: