maandag 15 juli 2013

Wishlist: Accessorize.


Terwijl iedereen geniet van het zonnige, warme weer en heen en weer rent om zoveel mogelijk zonnestralen te pakken, ijsjes te eten en in het (zwem)water te duiken, zit ik sinds vandaag met mijn been hoog. Jup, this chick has got bad luck again. Door ónder mijn fiets te belanden in plaats van erop, is nu mijn enkel benoemd als zwaargekneusd en jeetje, wat baal ik hier midden in de zomervakantie van! Gelukkig heb ik lieve vrienden, nog heel wat dvd's zodat ik niet de hele dag doelloos hoef rond te hupsen maar ik heb natuurlijk ook altijd nog het alwetende internet. In de saleperiode. Hmm. Niet gek ook dat mijn oog viel op de Accessorize, want sieraden, daar heb je nooit genoeg van!

 

 


 Ook al kan ik dan misschien niet zwemmend mijn tijd verdoen, dat wilt niet zeggen dat ik niet naar bikini's kan en mag kijken. En kijk deze leuke bloemenbikini dan! Is dit dan geen plaatje? Zonnig, vrolijk en kleurrijk, just like I like them. Deze komen dan wel uit de new collection, maar dat neemt niet mijn hevig verlangen weg om ze in mijn online winkelmandje te stoppen.


Ook al willen we liever nog niet erover nadenken, over een dike anderhalve maand begint toch het nieuwe schooljaar (en voor mij de universiteit) weer. En wat is er nu leuker dan het nieuwe schooljaar en een nieuwe school te beginnen met een nieuwe tas? Dit Satchel model zie ik mij zo over een schouder slaan om naar mijn nieuwe school te lopen. En hij is cognackleurig, jeej.


Zei iemand daar limited edition? Oh yes, someone did. En hoe! Kijk deze pareltjes dan fonkelen en schitteren en mooi zijn. Ik ben nooit zo'n oorbellenpersoon geweest, ondanks dat ik er in in november een tweede gaatje bij liet schieten. Maar deze, wauw, ik kan genoeg niet beter mijn gevoel wegens deze oorbellen omschrijven als wauw.


A girl can never has too many shoes, right? Nou, dat dacht ik dus ook, toen ik deze leukerds zag staan. Azteken, licht blauw en een sandaaltje om je pas gelakte nagels in te showen, I'm in! En hopelijk mijn bankrekening op dit moment dan ook, want dit zou toch wel een mooie toevoeging aan mijn schoenencollectie zijn (en hoef ik niet steeds míjn sandaaltje uit mijn zusjes' kamer te hoeven halen).


Nog zo'n LE (limited edition) gevalletje waar mijn hart spontaan een sprongetje van maakte. Bloemen all over the place, woehoe! Stel je voor, een warme zomerdag, een strandwandeling aan zee, sandaaltjes los in je hand, voeten door het water, haren los, een witte blouse op een vintage spijkershortje. Zie je het al voor je? Wat mist nog in dit plaatje? Juist ja, een prachtige bloemenketting voor dat echte boho chic gevoel. Ik zei toch dat je het voor je zou zien?

 
Wat vind jij van mijn wishlist?

2 opmerkingen: